was successfully added to your cart.

Winkelmand

Je loopt tegen vragen aan die jou als directeur, ondernemer of leidinggevende bezighouden en waarover je wilt sparren en waarop je gecoacht wilt worden. Vragen die bijvoorbeeld gaan over jezelf, de effectiviteit van je leiderschap en/of ondernemerschap, samenwerkingsissues, kwaliteit van je (management)team, veranderingen in de organisatie die moeizaam verlopen, issues in relaties, willen groeien naar een next level, een gewenste koerswijzing in je (werk)leven of anderszins.

Kenmerkend voor mijn coaching is dat ik je graag uitnodig om je weer werkelijk met jezelf te verbinden. Ik noem het vaak transformeren naar je authentieke kracht. In verbinding met deze authentieke kracht vind je ook het echte leiderschap. Ik bewandel zelf ook dit pad en ken de vele ins and outs van transformatie. Pas als je zelf deze transformatie doorloopt kun je als leider maximale impact gaan hebben en jouw medewerkers, teams en organisatie inspireren en leidinggeven om te groeien naar een next level.

Als leidinggevende ben je er vaak voor anderen. Met mijn coaching ben ik er graag voor jou. Ik bied je een comfortabele en veilige plek waar je met al je vragen terecht kunt en persoonlijk en professioneel kunt groeien. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, 06 19007720.

Retreat voor directie en hoger management
Voor de doelgroep directie/ondernemers/hoger management organiseer ik retreats in Zuid-Europa. Een week met intensieve individuele coaching om een sprong te maken in je persoonlijke groei en bewustwording. Kijk hier voor het overzicht met de retreats, met data specifiek voor de doelgroep directie/hoger management/ondernemers. Staat er geen (geschikte) datum tussen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie