was successfully added to your cart.

Winkelmand

Je loopt tegen vragen aan die jou als directeur, ondernemer of leidinggevende bezighouden en waarover je wilt sparren en waarop je gecoacht wilt worden. Vragen die bijvoorbeeld gaan over jezelf, de effectiviteit van je leiderschap en/of ondernemerschap, samenwerkingsissues, kwaliteit van je (management)team, veranderingen in de organisatie die moeizaam verlopen, issues in relaties, willen groeien naar een next level, een gewenste koerswijzing in je (werk)leven of anderszins.

Kenmerkend voor mijn coaching is dat ik je graag uitnodig om je weer werkelijk met jezelf te verbinden. Ik noem het vaak transformeren naar je authentieke kracht. Het gaat om een shift van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent. In verbinding met deze authentieke kracht gaat jouw leiderschap naar een next level. Je zult met minder moeite meer impact hebben. En op persoonlijk vlak kun je jouw welzijn en levenskwaliteit verhogen.

Als leidinggevende ben je er vaak voor anderen. Met mijn coaching ben ik er graag voor jou. Ik bied je een comfortabele en veilige plek waar je met al je vragen terecht kunt en persoonlijk en professioneel kunt groeien. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Retreats
Wil je echt even uitzoomen en fysiek afstand nemen van werk en privé? Kijk dan eens bij de retreats, waarbij individueel maatwerk centraal staat. Staat er geen geschikte datum tussen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie