was successfully added to your cart.

Winkelmand

Inspiring Company inspireert en faciliteert coaches, leidinggevenden, HR-professionals en andere professionals die mensen begeleiden bij hun persoonlijke groei en bewustwording bij hun éigen groei. Wil je jouw impact als coach vergroten, dan is het belangrijk bezig te blijven met je eigen bewustzijnsontwikkeling. Het ‘veld’ dat je aan kunt bieden als coach of in jouw coachende rol heeft invloed op de sprongen die jouw coachee of medewerker kan maken in zijn of haar groei.

Mocht je als HR functionaris of directie/management specifieke wensen hebben om coaching in jouw organisatie op een hoger plan te brengen, bijvoorbeeld voor coaches in een coachpool, voor leidinggevenden of HR-professionals, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Ik kom graag langs om doelen en wensen te bespreken om zo een maatwerk-voorstel aan te kunnen bieden.

Voor je eigen ontwikkeling is wellicht het Online Programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’ interessant. Als je hier met jouw (interne) klant of medewerkers mee wil gaan werken neem dan contact met me op. Er zijn meerdere mogelijkheden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod om je als coach te ontwikkelen en nieuws of artikelen van Inspiring Company lezen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Mogelijkheden voor groei

Professionaliseren als coach
1 maart 2020

Coach de coach

Als coach of in een…
Professionaliseren als coach
1 maart 2020

Opleidingen en workshops

Het aanbod voor coaches wordt…

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie