was successfully added to your cart.

Winkelmand

12 Maart: Lezing over mijn boek ‘Jezelf zijn’

Het boek ‘Jezelf zijn’ reikt je een route aan naar je werkelijke potentieel en kracht. Op 12 maart a.s. ben je ’s avonds van harte welkom bij een lezing / inspiratie-avond over thema’s uit dit boek. Ik deel eigen ervaringen, ontdekkingen, reik handvatten en perspectieven aan en geef verwijzingen. Ik wil je hiermee graag inspireren, uitnodigen en aanmoedigen tot zelfreflectie en het zetten van stappen naar je authentieke zelf. ‘Lezing’ is eigenlijk geen goed woord, want er is volop ruimte voor vragen en interactie. Ben jij er bij?

Waar: Geert Grootestraat 1 Deventer
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Prijs: € 25,-
Aanmelden: mail je naam en contactgegevens naar info@inspiringcompany.nl


“De Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ staat voor kwaliteit, is vernieuwend, combineert inhoud met schoonheid, nodigt uit en is uniek in zijn soort. Met een prachtige vormgeving en toegankelijke informatie inspireert de box tot zelfreflectie en eigen groei.”


Reviews Bol.com:

“Een prachtige doos met inspiratie! Heel mooi vormgegeven met mooie foto’s en heldere teksten. Zo af en toe pak ik een inspiratiekaart en lees ik de bijbehorende tekst. Het is echt verrassend wat je dan tegenkomt. Alsof het zo moet zijn. Het geeft mij inzicht in situaties en mezelf. Al met al een heel mooi cadeau voor jezelf of iemand anders.”

“Paulien schrijft vanuit haar hart en nodigt je op haar unieke manier uit om je eigen hart te openen. Ze geeft liefdevol en met een sprankeling krachtige inspiratie mee die je verder helpt op je weg naar verder zelfonderzoek. Precies wat je ook ervaart als je met haar samenwerkt.”

Laat je inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@www.inspiringcompany.nl

Informatie