was successfully added to your cart.

Winkelmand

NIEUW – Het Coach-abonnement

Op verzoek van klanten introduceer ik het Coach-abonnement. Met het Coach-abonnement kun je gebruik maken van online en/of telefonische coaching. Klanten geven aan hoe fijn het is dat zij  een kort coach-moment kunnen inplannen wanneer zij in het dagelijks leven tegen situaties aanlopen en vaak op korte termijn ondersteuning willen. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld in je leven iets gebeurt waardoor je geraakt wordt, dat je het gevoel hebt vast te lopen, de balans zoek is, het even niet meer zit zitten, uitgedaagd wordt om een patroon te doorbreken of niet goed weet hoe te handelen in een situatie.

Of we elkaar nu al kennen omdat je bij mij een coachtraject doorloopt of doorlopen hebt óf dat we elkaar nog niet kennen, vanaf nu kun je met een coach-abonnement een X-aantal telefonische of online coach-uren flexibel besteden. Je kunt daarbij kiezen uit een 2-, 4- of 6- uren Coach-abonnement. Heb je bijvoorbeeld een 4-uren Coach-abonnement dan kun je deze besteden door bijvoorbeeld 4 x een half uur telefonische coaching en 2 x één uur online coaching. Hoe je de uren besteedt is geheel aan jou.

Het uurtarief voor het Coach-abonnement (telefonisch/online) is € 90,-.
– 2 uren abonnement: € 180,-
– 4 uren abonnement: € 340,- (€ 20,- korting)
– 6 uren abonnement: € 480,- (€ 40,- korting)

Wil je een Coach-abonnement afsluiten? Stuur dan een mail naar info@inspiringcompany.nl of neem telefonisch contact met me op, 0619007720.

Wil je individuele coaching en fysiek ontmoeten? Kijk dan eens hier.

Paulien
31 mei 2022

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie