was successfully added to your cart.

Winkelmand

High tea-sessies voor HR-professionals, leidinggevenden en coaches

Vervul jij de rol van HR-professional, leidinggevende of coach en hou je je bezig met persoonlijke groei en het welzijn van medewerkers of klanten? Dan ben je van harte welkom bij de ‘High tea-sessies’ in de eerste week van november 2021.

Afgelopen jaar ontwikkelde ik het ontwikkelprogramma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’. Een programma met als doel om mensen in hun authentieke kracht aan te spreken, hun potentieel nog meer te ontdekken en benutten, en hun welzijn en levenskwaliteit te verhogen. Voor velen zo welkom in deze tijd!

Het is een ‘totaal concept’. Het begon met het maken van een inspirerende kalender, daarna een Inspiratie- & werkboek, vervolgens een trainings-/coachprogramma (met maatwerk voor organisaties) en nu is het bijbehorende online programma met vele informatieve en inspirerende video’s bijna gereed. De eerste ervaringen afgelopen jaar zijn positief.

Wil jij meer weten over dit ontwikkelprogramma en de mogelijkheden voor jouw organisatie? En wil jij sparren met andere professionals op jouw vakgebied hoe je aandacht kunt besteden aan de groei en het welzijn van medewerkers in deze tijd? Je bent van harte welkom bij de High tea-sessie op:

– 2 november van 13.30 – 16.30 uur (HR-professionals)
– 4 november van 13.30 – 16.30 uur (leidinggevenden)
– 5 november van 13.30 – 16.30 uur (coaches)

Je kunt je aanmelden via info@inspiringcompany.nl. Deelname is kosteloos.
Voor coaches bestaat de mogelijkheid om met dit programma te gaan werken en hierin opgeleid te worden.

Kun je deze data niet en ben je wel geïntesseerd? Laat het me weten dan plannen we een ander moment.

Paulien
22 september 2021

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie