was successfully added to your cart.

Winkelmand

2021 – Jij maakt het verschil

Nu, misschien meer dan ooit, gaat het om transformatie. Transformatie naar een mooiere versie die in potentie allang aanwezig is en ligt te wachten om aangesproken en herontdekt te worden. Noem het je authentieke zelf, je pure ik of je natuurlijke staat-van-zijn. En collectief een mooiere wereld waarin ons hart weer een centrale plek inneemt.

Van oud naar nieuw
Dat transformatie niet altijd makkelijk is hebben we afgelopen jaar mogen ervaren, én nog steeds. Je wordt wakker geschud door bijvoorbeeld een ontslag, ziekte, scheiding, faillissement of een andere gebeurtenis. Wereldwijd zijn we door een virus wakker geschud. Het ‘oude’ lijkt weg te vallen en het ‘nieuwe’ is nog niet zichtbaar. Dat is ook het ongemakkelijke bij transformatie, dat je niet weet, en ook niet met de mind kunt bevatten en controleren, hoe het nieuwe, die mooiere versie individueel en collectief, er precies uit ziet. Transformatie gaat vaak gepaard met bijvoorbeeld chaos, onzekerheid, strijd, kleine en grote uitdagingen, pijnlijke confrontaties, vastlopen, sterke emoties, soms wanhoop, verlies, een niet-weten, loslaten, doorbraken, openen, toelaten en ontvangen. Het is en shift van oud naar nieuw. Groeien naar een volgend level, met soms behoorlijke groeipijnen. Je hebt dit op individueel niveau te doorleven, waarmee je tegelijkertijd in positieve zin bijdraagt aan het collectieve transformatieproces. Mijn advies is niet te wachten op iets buiten je, totdat dáár iets gaat veranderen. Een nieuwe, mooiere wereld begint bij jou en mij op individueel niveau. Jíj maakt het verschil door jouw transformatie voort te zetten en nu kracht bij te zetten. Daarmee maken we ook samen het verschil!

Ons potentieel en onze kracht bewust en positief benutten
Het is nú de tijd hiervoor. In 2020 zijn we wereldwijd behoorlijk wakker geschud en is bij veel mensen een transformatieproces gestart of geïntensiveerd wat ook in 2021 door zal gaan. We hebben individueel en gezamenlijk zo veel mogelijkheden en zo veel creatiekracht, maar we zijn ons hier onvoldoende van bewust. Om je weer bewust te worden van je ongekende potentieel en mogelijkheden is een shift van wie je denkt te zijn naar verbinding met je authentieke kracht noodzakelijk. Maatschappelijk gezien kun je het vertalen als een proces van een ego-gerichte samenleving, wat zich o.a. kenmerkt door niet-passende overtuigingen, conditioneringen, patronen, oude werkwijzen en angsten, naar een samenleving gebaseerd op een hartgedragen bewustzijn, dat zich kenmerkt door verbinding op een diepere laag met jezelf en de bewustwording dat we met elkaar en de natuur verbonden zijn. Alles wat jij en ik denken, voelen en doen heeft impact op het geheel. Het gaat om de bewustwording van de kracht die we individueel en gezamenlijk hebben en deze bewust en positief inzetten, aangestuurd vanuit ons hart.

Een reis naar de mooiste versie van jezelf
In mijn eigen leven heb ik vele ‘ins-and-outs’ en ‘do’s-and-dont’s’ van transformatie mogen ontdekken, en dat gaat gewoon door. Ook heb ik vele mensen mogen coachen bij hun transformatieproces. Vanuit al deze ervaringen heb ik de afgelopen maanden een aantal belangrijke ingrediënten van transformatie in een programma uitgewerkt onder de naam ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’. Zie het als een transformatiekompas op individueel niveau. Het is een uitnodiging om te bewegen naar je authentieke kracht, je werkelijke potentieel te ontdekken en in te zetten, persoonlijk leiderschap te nemen, jouw unieke bijdrage te vinden, jouw eigen plek in te nemen en jouw creatiekracht bewust te leren inzetten.  Het programma bestaat uit teksten, oefeningen en verwijzingen naar andere inspiratiebronnen, ondergebracht in twaalf thema’s die bij transformatie een belangrijke rol spelen. Hoe waardevol is het om nu aan het begin van 2021 hiermee een boost te geven aan jouw persoonlijke groei en je welzijn en levenskwaliteit te verhogen, te groeien naar een volgend level?

Wil jij het verschil maken in 2021? Doe je mee?
Je kunt het programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’ zelfstandig doorlopen met het E-programma en/of het Inspiratie- & werkboek . Vind je het prettig om van mij nog meer toelichting bij de thema’s te horen, heb je behoefte aan interactie en vind je het leuk om samen met een groep van maximaal 20 deelnemers bezig te zijn met persoonlijke groei? Overweeg dan of het Pakket van zes webinars van ieder twee uur een mooie aanvulling voor je is. Wil je liever fysiek bij elkaar komen? Dat kan met individuele coaching of door deelname aan een Inspiratiedag, een 4-daagse training of een retreat met individueel maatwerk.

Uit eigen ervaring weet ik hoe uitdagend én verrijkend transformatie is. Als je behoefte hebt aan begeleiding, dan ben je van harte welkom.

Ik wens je een gezond, liefdevol, inspirerend en transformerend 2021 toe!

Paulien
5 januari 2021

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie