was successfully added to your cart.

Winkelmand

NAAR EEN NEXT LEVEL MET JOUW DOELGROEP

2 Februari 2024: Informatie & Inspiratiebijeenkomst voor HR, management, coaches, trainers, studie/loopbaanbegeleiders

Potentieel ontginnen, mensen faciliteren om het mooiste in zichzelf aan te spreken, dát is waar het om gaat bij de Informatie & Inspiratiebijeenkomst op de ochtend van 2 februari 2024 van 10.00 – 12.30 uur in Diepenveen.

Naar een next level met jouw doelgroep
Als HR-professional, management, ondernemer, coach, trainer, loopbaanadviseur of studenten-begeleider hou je je o.a. bezig met de ontwikkeling en persoonlijke groei van jouw doelgroep. Afhankelijk van je rol kan dat er heel verschillend uitzien. De kern hiervan zal zijn dat je mensen begeleidt of inspireert (of dit organiseert) om het beste in zichzelf aan te spreken en hun potentieel te ontginnen, zodat jouw doelgroep meer en meer in haar authentieke kracht komt te staan en van daaruit leeft en werkt. Samengevat, jouw doelgroep ondersteunen naar een next level.

Tijdens de Informatie & Inspiratie-bijeenkomst op 2 februari wil ik je meenemen in mijn visie op potentieel ontginnen en groeien naar een next level. Graag wil ik je daarbij  het online programma, E-boek en werkboek ‘De mooiste versie van jezelf’ laten zien, die van grote toegevoegde waarde kan zijn in jouw eigen werk met jouw doelgroep. Denk wat betreft doelgroepen bijvoorbeeld aan medewerkers, studenten, coachees/deelnemers, klanten, teams of organisaties die jij faciliteert, coacht of traint om persoonlijke groei te realiseren. Met persoonlijke groei bedoel ik hier jezelf beter en op diepere lagen leren kennen, groei naar authenticiteit, meer in verbinding met jezelf zijn en dat in je werk, loopbaan, studie(keuze) en leven tot uitdrukking brengen. Wie ben je écht, hoe breng je jouw leven in lijn met wie je bent, hoe kom je tot het maken van eigen en krachtige keuzes, hoe realiseer je een waardevol, gebalanceerd en geïnspireerd leven in flow, dáár gaat het hier om.  Of anders verwoord: hoe kun je jouw leven, werk of studie vanuit je hoogste potentieel gaan leven en jouw welzijn en levenskwaliteit verhogen?

Online coach-/trainingsprogramma, E-boek of werkboek ‘De mooiste versie van jezelf’
Vanuit ons hoogste potentieel gaan leven is de rode draad in mijn werk en leven. Het is leven en werken vanuit je ware aard, als ‘meant to be’. We zijn alleen vaak verdwaald en verstrikt geraakt in verhalen over onszelf, de ander en de wereld om ons heen, die ons weghouden van onze natuurlijke staat-van-zijn. We zijn een beperkte versie van onszelf gaan leven, terwijl we de mogelijkheid hebben een shift te maken naar wie we werkelijk zijn en een leven wat daarbij past.

Het online coach-/trainingsprogramma ‘De mooiste versie van jezelf’ heb ik een aantal jaren geleden ontwikkeld om mensen te ondersteunen bij het realiseren van deze shift. De inhoud is ook als E-boek of werkboek beschikbaar, dan zonder video’s. Het materiaal is op vele manieren in te zetten om het mooiste in mensen aan te spreken. Zo zet ik zelf het online programma in bij ontwikkeltrajecten gericht op Persoonlijke Kracht, bestaande uit trainingsdagen en individuele coachsessies. Ook in coachtrajecten zet ik het online programma in, waarbij de video’s, teksten en vele (voorbereiding)oefeningen extra waarde geven aan het traject.

Wat is de inhoud van het online coach-/trainingsprogramma, E-boek en werkboek?
Het online programma bestaat uit de volgende twaalf thema’s:

 • Waarden
 • Kwaliteiten en talenten
 • Aandacht en energie
 • ‘Ik en mijn verhaal’
 • Emoties en gevoelens
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Stilte en leegte
 • Relaties
 • Persoonlijk leiderschap
 • Vitaliteit
 • Jouw unieke bijdrage

Ieder thema bestaat uit een video en tekst waarin ik het thema toelicht, en uit diverse opdrachten die uitnodigen om jezelf op diepere lagen beter te leren kennen en van daaruit te gaan leven en werken.

Het online programma is breed in te zetten en kan op de online leeromgeving tot op bepaalde hoogte worden aangepast aan jouw doelgroep en bedrijf. Ook het E-boek en werkboek zijn breed inzetbaar en waar nodig verder op maat te maken.

Afhankelijk van jouw rol en doelgroep kun je bijvoorbeeld denken aan:

 • HR-professionals die in-company ontwikkeltrajecten/trainingen/coaching aanbieden gericht op persoonlijke groei van management en medewerkers in de organisatie (bijvoorbeeld onder de noemer Persoonlijke kracht, Persoonlijk leiderschap, Bezieling in werk en leven)
 • Coaches, loopbaanbegeleiders en trainers die zoeken naar en de toegevoegde waarde zien van tools als een online programma, E-boek of werkboek om in hun werk met klanten of medewerkers te gebruiken
 • Leidinggevenden en ondernemers/eigenaren van bedrijven die medewerkers of teams willen ondersteunen bij hun persoonlijke groei; het materiaal is ook inzetbaar bij leiderschapsontwikkeling omdat het alles in zich heeft om het beste in jouzelf als leidinggevende aan te spreken, en daarnaast om je verder te bekwamen in het coachen van je medewerkers. Inspireer anderen door als leider zelf het voorbeeld te leven.

Het online programma, E-boek of werkboek kan ingezet worden om jouw doelgroep zelfstandig mee te laten werken, of kan gecombineerd worden met coachings-/trainings-/begeleidingstrajecten.

Delen is vermenigvuldigen
Op 2 februari van 10.00 – 12.30 uur ben je van harte welkom bij een Informatie & Inspiratiesessie in Diepenveen, die kosteloos en vrijblijvend is. Tijdens deze ochtend vertel ik je graag meer over de inhoud van het online programma, E-boek en werkboek en laat ik je graag zien en ervaren hoe het werkt. Uiteraard is er ook ruimte om van gedachten te wisselen over de wijze waarop het in te zetten is voor de doelgroep(en) waar jij in je werk mee te maken hebt. Ook de zakelijke kant, bijvoorbeeld over mogelijkheden voor samenwerking en de kosten van het online programma, E-boek of werkboek, komen aan de orde. Vaak zal dit ook maatwerk zijn, afgestemd op jouw doelgroep en bedrijf/organisatie.

Ja ik wil erbij zijn op 2 februari!
Om je aan te melden voor deze bijeenkomst op 2 februari kun je een mail sturen naar info@inspiringcompany.nl. Misschien wil je een collega meenemen, dus laat me ook weten met hoeveel personen je komt. Je ontvangt daarna van mij een mail met bevestiging en praktische informatie. Leuk als jij erbij bent!

Jij met jouw doelgroep, ik met de mijne, en samen dragen we bij aan meer welzijn en kwaliteit van werk en leven!

Kun je 2 februari niet en wil je hier wel meer van weten, zien en sparren over mogelijkheden? Ik hoor het graag en dan plannen we een individuele afspraak (06 19007720).

Paulien, 3 januari 2024

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie