was successfully added to your cart.

Winkelmand

Proost, op Jou!

Ze kwam bij me voor een coachsessie. Ondanks grote veranderingen in de privésfeer leefde ze privé in flow, dat wil zeggen in overgave en vertrouwen waarbij alles moeiteloos vanzelf gaat en klopt. Daarna vertelde ze over haar werk waarin ze juist even minder flow ervoer. Ze had last van angst, wilde controle houden, voelde frustratie en weerstand over hoe dingen gaan en het maakte haar onrustig in haar hoofd. We spraken er eerst een tijdje over en mentaal ontstond er helderheid wat er nu eigenlijk gebeurde en wat de uitnodiging aan haar was om weer in flow te zijn. We vervolgden de sessie met Emotional Freedom Techniques, een mooie transformatie-tool waarmee je ballast laat gaan en dichter bij jezelf komt. En wauw, het gebeurde ter plekke, ze kwam in contact met het wezenlijke in zichzelf. Ook wel zelfverwezenlijking of zelfrealisatie genoemd. In iedere vezel je échte zelf voelen, één zijn met jezelf. Een staat-van-zijn van zo’n schoonheid waar onze mind zich weinig bij voor kan stellen. Denk maar aan de zon die altijd schijnt maar waar een dik wolkendek voorhangt. Dat wolkendek is onze identificatie met wie we denken te zijn en dat zorgt voor een gevoel van afgescheidenheid. Maar achter die sluier van dat wolkendek schijnt de zon volop, nú al. Als je deze herkenning van jezelf hebt gerealiseerd, weet je gelijk waar ik het hier over heb. De sluiers vielen op dat moment volledig weg bij haar. Er waren tranen van ontroering en geluk, een smile van oor tot oor. Een diep voelen van ’ik ben genoeg’, ‘alles is goed’, ‘er is niets meer nodig’. Het is als een oceaan van vreugde en gelukzaligheid waarin je heerlijk ronddobbert. Gewoon intens Zijn. Woorden schieten tekort als het gaat om thuiskomen bij jezelf. Het ontroerde mij ook, zo mooi en intens. We proostten erop: ‘op Jou’ zei ik, ‘op Mij’ zei ze. Met hoofdletters, want we zijn zo groots dat we er zelfs bang voor zijn. Misschien ken je wel het gedicht ‘Our deepest fear’ van Marianne Williamsen. Je kunt het anders hier lezen. Nog groter dan angst voor de dood lijkt wel onze angst om écht te leven, om te schitteren. Wat voel ik me een rijk en dankbaar mens om dit proces te mogen faciliteren en getuige te mogen zijn van dit prachtige moment met haar. Steeds meer lichtjes die aangaan, wat maakt me dat blij!

Ze had al veel innerlijk werk gedaan, met toewijding. En dit was haar beloning, de kers op de taart in onze laatste coachsessie. De bewustzijnsverruiming zal verder gaan, zij is aangeraakt en geopend. Steeds dieper in contact met zichzelf en een leven leiden wat écht bij haar past. In flow, autonoom, in haar kracht, met de focus op haar eigen pad en oneindige mogelijkheden. Ik ken dit transformatieproces zelf ook en weet uit eigen ervaring dat deze groeiprocessen niet altijd even makkelijk zijn, maar wat heeft het ook mijn leven verrijkt en wat is het fijn om anderen te mogen faciliteren bij hun groeiprocessen.

Zo binnen zo buiten
Als we nu in de buitenwereld kijken gaat het er nogal stormachtig aan toe. Het is een bijzondere en sterk transformerende tijd. Voor degene die bovenstaande aanspreekt is dit hét moment om jouw eigen groeiproces en bewustzijnsverruiming kracht bij te zetten om de komende tijd mee te kunnen blijven bewegen met alle veranderingen. De trilling op onze aarde blijft verhogen en dat betekent dat er veel wordt losgetrild om aan te kijken en te transformeren. Ons oude jasje mag uit. Ons masker mag af. Hoe meer jou dit lukt, hoe steviger jij in je eigen authentieke fundament staat, hoe meer je met gemak in deze tijden kunt meebewegen en in je kracht staat. Omdat ‘zo binnen zo buiten’ geldt is het innerlijk werk dat we allemaal te doen hebben ook de enige weg om uiteindelijk collectief een nieuwe wereld te creëren. Het is aan jou en aan mij!

Coachprogramma online met webinars
Op 23 juni a.s. start een coachprogramma wat bestaat uit 6 webinars en het online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf,’ met vele video’s, teksten en oefeningen. Vooraf inventariseer ik bij alle deelnemers individueel de vraagstukken die je bezighouden (werk, relaties, loopbaan, zelfrealisatie, etc.) en neem deze zo veel mogelijk mee in de webinars. Ik reik je belangrijke sleutels aan om bij jezelf thuis te komen en je weer bewust te worden van jouw authentieke kracht en enorme potentieel. Jij, ik, wij: we zijn tot zo veel in staat! Super leuk als je mee doet! Kijk hier voor meer info.

Op Jou!

Paulien
31 mei 2022

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie