was successfully added to your cart.

Winkelmand

EXTRA WEBINARS – een nieuwe optie bij het Online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’

Het Online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’ is een programma dat jou faciliteert bij de bewustwording van de mooiste versie van jezelf en om je mooiste leven te leven. Dit programma kun je thuis op je eigen fijne plek zelfstandig volgen. Twaalf thema’s uitgewerkt in video’s, teksten en oefeningen voor zelfonderzoek en groei in bewustzijn helpen je om jouw welzijn en levenskwaliteit te verhogen. Het reikt je alle ingrediënten aan om thuis te komen bij je zelf en vanuit authenticiteit jouw mooiste leven te leven.

Vier extra webinars
Vanaf deze zomer is er ook de mogelijkheid voor extra begeleiding, inspiratie en interactie met een pakket van 4 extra webinars. Het werkt motiverend om samen door de thema’s van het online programma heen te gaan. Zo is er volop ruimte voor interactie. Je kunt jouw vragen tussen de webinars door vooraf vast mailen zodat ik er voor jullie zo veel mogelijk maatwerk van kan maken. De webinars bieden de gelegenheid om ook diverse zijwegen te bewandelen wat ik zelf heel fijn vind als we samen in flow met de materie bezig zijn. Van alle vier webinars ontvang je per webinar achteraf een link zodat je deze nog eens rustig kunt terug kijken. Ook handig wanneer je een keer op een avond zelf verhinderd bent. Zo hoef je niets te missen!

  • Leer jezelf beter kennen en kom in jouw authentieke kracht
  • Doorzie, voel en laat gaan wat jou niet meer dient of belemmert om jouw mooiste leven te leven
  • Leer focussen op jouw eigen pad en je trilling omhoog te brengen en ervaar de voordelen hiervan
  • Ontwikkel zelfacceptatie, zelfliefde en vertrouwen 
  • Ontdek jouw unieke potentieel en vele mogelijkheden
  • Creëer een leven dat écht bij jou past
  • Leer moeiteloos te surfen op de golven van het leven en laat je verrassen door wonderen

Doe jij mee aan het Coach-programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’, inclusief deze 4 webinars? Lijkt me super leuk. Kijk voor de actuele data hier.

Nog even alles op een rijtje. Dit is wat je precies ontvangt als je meedoet:

Prijs: € 298,- incl. BTW voor beide losse onderdelen. Ontvang nu een leuke korting van € 50,- en DOE MEE VOOR € 249,- voor het pakket van het online programma en de vier webinars samen. Kijk hier in de webshop en meld je aan voor de data van jouw voorkeur.

Heb je toch een keer een vraag waar je individueel telefonisch of online in gecoacht wilt worden? Kijk dan eens bij het Coach-abonnement.

Paulien
31 mei 2022

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie