was successfully added to your cart.

Winkelmand

777- Activatie:

Activatie van je ware zelf en volmaaktheid

 

Activatie om je weer bewust te worden van je ‘Gouden potentieel’
Met deze 777-activatie en cursus bekrachtig je wat en wie je werkelijk bent, zodat Jij als ware Zelf weer aan het stuur van jouw leven zit. Het is een verschuiving in bewustzijn, waardoor jouw denken, voelen en handelen in lijn komen met jouw ware aard. Het is de verschuiving van een ego-gestuurd bewustzijn naar een hart-gedragen en eenheidsbewustzijn en dat leidt tot veel moois. Je gaat de meest authentieke versie van jezelf leven en jouw harts- en zielsverlangens, jouw dromen, realiseren.

 

De kracht van herhaling
De activatie werd me innerlijk aangereikt op een moment dat ik heerlijk aan het ontspannen en genieten was. Het was gelijk duidelijk dat de activatie, een tekst, een langere periode achter elkaar hardop uitgesproken mag worden, omdat herhaling erg belangrijk is om de verschuiving in jezelf echt te voelen en te verankeren. Ik kreeg daarbij 777 door, het gaat om 7 weken, 7 dagen per week en 7 keer per dag. Een soort ‘kuur’, met een gebruiksaanwijzing hoe vaak in te nemen :). En wat zo mooi is, het is ín ons aanwezig, het is heel dichtbij. Dat is tegelijkertijd ook het lastige, we kunnen het niet ‘bereiken’ door hard aan onszelf te werken want juist dán handelen we vanuit een gedachte van ‘niet goed genoeg zijn’ en dat we aan ons zelf zouden moeten sleutelen. Dat is een misvatting die ons juist weghoudt bij ons zelf.

Verwijzing naar onze volmaaktheid
Ik zocht op waar ‘777’ voor staat en laat dat verwijzen naar volmaaktheid, naar onze ‘Goddelijke volmaaktheid’. Wauw, dat is precies waar de activatie over gaat, een kippenvel-moment was dat. We zijn al volmaakt, alleen voelen en ervaren we dat niet altijd zo door onze verdwalingen en identificatie in de wereld van afgescheidenheid, dualiteit en polariteiten. En met de 777-activatie gaan we deze volmaaktheid activeren en bekrachtigen. Het is tegelijkertijd een healing die vanzelf op gang komt waarmee je je aardse lichamen opschoont (denk bijvoorbeeld aan het mentale lichaam, emotionele lichaam etc.), want Liefde transformeert het vanzelf. Je wordt je bewust van jezelf en komt in het dagelijks leven meer en meer in alignment met jezelf. Dat kan impact hebben op verschillende aspecten in je leven, denk bijvoorbeeld aan relaties, werk, wijze van opvoeden, waar je gaat wonen et cetera.

Wil jij het Gouden Potentieel delven?
Als jij het Goud in jezelf wil delven nodig ik je van harte uit mee te doen met deze 777-activatie, bekrachtiging, healing en tegelijkertijd cursus. In een online leeromgeving staat alles voor je klaar.

 • Een introductie-video over de 777 -activatie
 • De activatie in tekst beschreven
 • De activatie op video uitgesproken
 • De activatie in korte fragmenten door mij uitgesproken,  zodat je wanneer je dat prettig vindt je ogen kan sluiten en de zinnen kan na zeggen
 • Video waarin ik uitleg wat er in de activatie eigenlijk gezegd wordt en wat dit betekent.
 • Video met handvatten en tips voor de periode dat je de 777-activatie doet (en voor daarna)
 • Video met ervaringen
 • Vragen voor zelfonderzoek om het ‘ikje en zijn verhalen’ te doorzien en vragen om jouw harts- en zielsverlangens te verhelderen
 • Je kunt de activatie/cursus op ieder moment starten starten of tegelijkertijd met een groep starten (zie hieronder).

Prijs, data, individuele deelname of deelname met een groep 
De prijs van deelname aan de 777-activatie en cursus bedraagt € 77,70. Je kunt deelnemen vanuit je eigen fijne plek thuis of elders. Je kunt vandaag of ieder ander moment starten met deelname aan de 777-activatie en cursus en je via deze link aan melden. Een andere mogelijkheid is om dit zeven weken tegelijkertijd met een groep te doen. Zo vormt zich een krachtig veld die ik ook dagelijks energetisch ondersteun. Data van de groepen vind je hieronder. Als je met een groep start heb je gewoon je eigen momenten op een dag waarop je de activatie uitspreekt, dus je kunt dat in je eigen dagelijkse ritme inpassen, maar je weet dat er meerdere mensen bezig zijn en samen versterk je dit veld.

 • Groep juli: vanaf 10 juli voorbereidingsvideo’s bekijken en 13 juli start zeven weken. Je kunt je hier voor deze startdatum aanmelden.
 • Groep augustus: vanaf 14 augustus voorbereidingsvideo’s bekijken en 17 augustus start zeven weken.
 • Groep september: vanaf 11 september voorbereidingsvideo’s bekijken en 14 september start zeven weken.

Ja, ik meld me aan en wil deze Gouden Potentieel- activatie, bekrachtiging, healing en cursus graag ontvangen

Als je ervoor kiest om vandaag te beginnen ontvang je na je bestelling een mail met bevestiging van deelname en dezelfde dag een link waarmee je toegang hebt tot de online leeromgeving. Als je met een groep meedoet ontvang je na jouw aanmelding een mail met bevestiging en vlak voor de start met de groep een link waarmee je toegang hebt tot de online leeromgeving.

Door te bestellen ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Behoefte aan andere inspiratie of ondersteuning?
Wil je andere ondersteuning, inspiratie en interactie dan deze 777-activatie? Er zijn verschillende mogelijkheden zoals het lezen van mijn gratis online magazines, online coaching met een Coach-abonnement of bijvoorbeeld deelname aan een retreat aan de Costa Blanca in Spanje.

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie