was successfully added to your cart.

Winkelmand

Inspiratiedag
Een reis naar de mooiste versie van jezelf

Tijdens de inspiratiedag neem ik je mee op reis naar de mooiste versie van jezelf. Deze authentieke versie van jezelf is er allang, maar de praktijk leert dat onze geconditioneerde, beperkte ik vaak de regie heeft. Wie aan het stuur zit, zie je terug in jouw leven. Tijdens deze inspiratiedag zoomen we hier verder op in en krijg je inzichten, tips en tools aangereikt die de shift mogelijk maken van leven en werken vanuit conditioneringen en programmeringen naar leven en werken vanuit je kern, vanuit je authentieke kracht met al je potentieel. Tijdens de inspiratiedag gaan we aan de slag met diverse thema’s die je ook terugvindt in het Inspiratie- & werkboek ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’ en in de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door je gegevens in te vullen en te verzenden bij de tab ‘Aanmelden’ hieronder. Vermeld bij deze laatste optie de datum van de Inspiratiebijeenkomst waaraan je wilt deelnemen. We houden tijdens de Inspiratiedag rekening met de 1,5 meter afstand, zolang dat nodig is.

Wil je een inspiratiebijeenkomst op maat en in-company voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met me op om jullie wensen te bespreken.

Meer de diepte in?
De Inspiratiedag kun je zien als een boost voor je persoonlijke groei en bewustwording. Wil je direct al meer inspiratie, begeleiding en de diepte in? Kijk dan ook eens bij de 4-daagse cursus. bij coaching of een retreat met individueel maatwerk.

“Paulien heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden. Hierdoor voel ik me niet alleen een stuk zelfverzekerder en krachtiger, maar weet ik ook beter wat ik wil in het leven en laat ik me niet meer leiden door angsten en onzekerheden.” – Joke

Informatie Inspiratiedag

De Inspiratiedag geeft je een ‘boost’ voor jouw persoonlijke groei

De Inspiratiedag kun je zien als een soort ‘wegwijzer’ om je meer bewust te worden van je authentieke zelf, om je ongekende potentieel te ontdekken en te benutten. Paulien deelt haar eigen ervaringen, visie en aanpak die je kunnen helpen op jouw eigen unieke ontdekkingstocht. Centraal staat de shift van leven en werken vanuit conditioneringen en programmeringen naar leven en werken vanuit je kern, je ware natuur. Het is het proces van je echte potentieel bevrijden door je potentieel aan te spreken en tegelijkertijd te doorzien en los te laten wat of wie je niet werkelijk bent. Een heel mooi en soms ook uitdagend (transformatie)proces met als resultaat de meest authentieke en mooiste versie van jezelf. Meer dan de moeite waard.

Je krijgt inzichten, tools en handvatten aangereikt waar je na de Inspiratiedag zelf mee verder kunt, zowel op privé als zakelijk vlak.

Iedere Inspiratiedag is weer uniek, waarbij de rode draad dezelfde is: de mooiste versie van jezelf realiseren. De dag wordt mede gevormd door de interactie met elkaar. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers.

Leuk als jij er bij bent!

Data 2021

  • 9 juli van 09.30 tot 17.00 uur
  • 27 augustus van 09.30 tot 17.00 uur
  • 1 oktober van 09.30 tot 17.00 uur

Locatie voor de Inspiratiedag is het landelijk en rustig gelegen Terwolde. Bij mooi weer in het voorjaar en de zomer vindt de Inspiratiedag buiten plaats.

Data 2021

  • 9 juli van 09.30 tot 17.00 uur
  • 27 augustus van 09.30 tot 17.00 uur
  • 1 oktober van 09.30 tot 17.00 uur

Prijs en korting
Deelname aan de Inspiratiedag bedraagt € 199,- per persoon, inclusief lunch (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor ZZP/bedrijven).

Kleine groep
Er is plek voor 8 deelnemers. Zo is er veel ruimte voor interactie en persoonlijk contact.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Inspiring Academy

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie