was successfully added to your cart.

Winkelmand

4-daagse Training
Een reis naar de mooiste versie van jezelf

Deze 4-daagse training biedt je de mogelijkheid een shift te gaan maken van leven en werken vanuit wie je denkt te zijn naar leven en werken vanuit je authentieke kracht. De ervaring leert dat veel mensen potentieel onbenut laten. Misschien voel je dit zelf ook. Dat je bijvoorbeeld zit te stoeien of vast loopt op één of meerdere levensgebieden, dat je minder lekker in je vel zit, dat je niet helemaal happy bent met jezelf en/of je leven óf dat je gewoon voelt dat er nog veel meer in je zit maar er zelf niet helemaal bij komt. Als je voor deze training kiest, dan kies je ervoor om je weer bewust te willen worden van je authentieke zelf, met al jouw potentieel en kracht, en wil je het mooiste in jezelf aanspreken. Een mooi en soms intensief transformatieproces, waar ik je tijdens deze 4-daagse training graag bij inspireer en begeleid.

Cadeau
Bij deelname aan deze 4-daagse training ontvang je de Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’ cadeau.

“Oprecht een prachtig cadeau voor mijzelf waar ik de rest van mij leven plezier van ga hebben. Een ervaring die ik iedereen gun.” – Paul

Informatie Training ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’

In deze 4-daagse training neem ik je mee op reis naar je authentieke zelf. Hoe fijn is het om ‘gewoon’ jezelf te zijn en al je potentieel en kracht te benutten. De realiteit is dat onze geconditioneerde en beperkte ik vaak aan het stuur zit en dat heeft zo z’n uitwerking en effect op alle levensgebieden zoals bijvoorbeeld jouw relaties, werk, gezondheid, welzijn en de levenskwaliteit die je ervaart. Met deze training wil ik je inspireren en begeleiden om écht de shift te gaan maken naar leven en werken vanuit je authentieke kracht. Tijdens de vier trainingsdagen gaan we de diepte in op belangrijke ingrediënten die bij dit transformatieproces komen kijken. Je gaat je authentieke kracht aanspreken en meer ruimte geven en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Je bent van harte welkom!

Tijdens de vier trainingsdagen maak je een reis langs thema’s als:

 • je identificatie met je ‘beperkte ik’ doorzien
 • je echte zelf, je potentieel en authentieke kracht aanspreken en ruimte geven
 • persoonlijk leiderschap, zowel in het transformatieproces zelf als in je werk en leven
 • het creëren van gunstige omstandigheden om transformatie mogelijk te maken
 • leren denken, voelen en handelen in termen van energie
 • bewust jouw creatiekracht leren inzetten
 • tools en handvatten die jou helpen bij het transformatieproces naar je authentieke kracht

De thema’s waar we mee aan de slag gaan vind je ook terug in het Online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’ en in de Inspiratiebox met het boek Jezelf zijn.  Tijdens de trainingsdagen gaan we verder de diepte in en is er veel ruimte voor interactie en vragen.

Deze training is geschikt voor jou als je:

 • een doorbraak in jezelf, je werk, relaties, welzijn en leven in brede zin wilt creëren
 • de regie wilt nemen over jezelf, je werk, relaties, welzijn en leven
 • ‘open minded’ bent en nieuwe perspectieven en mogelijkheden wilt ontdekken
 • uit je comfort-zone durft te stappen en je eigen koers wilt gaan varen
 • persoonlijk wilt groeien en het mooiste in jezelf wilt aanspreken én benutten

De trainingsdagen zullen je inspireren, energie geven om met de inhoud aan de slag te gaan en je uitdagen om nieuwe ontdekkingen te doen. Tussen de trainingsdagen door ga je concreet aan de slag om de inhoud toe te passen in je dagelijks leven. Je wordt daarbij ondersteund door het Online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’. We zetten zo een proces in gang waar je na de 4-daagse training zelfstandig mee verder kunt. Leuk als jij erbij bent!

Uit eigen ervaring ken ik (Paulien, je trainer) vele ‘ins and outs’ en ‘do’s and dont’s’ van transformatie. Je kunt het transformatieproces naar je authentieke kracht ook alleen maar zélf doorleven en doorlopen, niemand kan het voor jou doen. Ik kan je wél inspireren en begeleiden met deze training wat jouw ontdekkingsreis een stuk aangenamer kan maken. Ook als deelnemers onderling zul je elkaar inspireren. Alleen en toch samen op pad!

Data 2022

 • 11 februari, 18 maart, 22 april, 10 juni

De 4-daagse training vindt plaats in het landelijk en rustig gelegen Terwolde. Bij mooi weer in het voorjaar en de zomer vindt de training buiten plaats!

Data 2022

 • 11 februari, 18 maart, 22 april, 10 juni

Prijs en korting
Deelname aan de vierdaagse training bedraagt € 995,- per persoon (inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven/ZZP).  Dit is inclusief een individuele intake van 1 uur online, telefonisch of fysiek. Accommodatie-kosten, koffie/thee/lunch en hand-outs zijn bij de prijs inbegrepen. Tijdens de training werken we met het Online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’. De prijs van dit programma is € 199,- incl. BTW en kun je hier bestellen.  Verder is er geen verplichte literatuur, alhoewel er wel een lijst met aanbevelingen zal zijn. Deze kosten zijn niet inbegrepen. Als je als particulier of ZZP-er deel wilt nemen aan de training is betaling in termijnen mogelijk.

Bij deelname aan deze training ontvang je het de Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’ cadeau. 

Aantal deelnemers 
De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Zo is er volop ruimte voor jou en voor interactie.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Inspiring Academy

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie