was successfully added to your cart.

Winkelmand

WIND OF CHANGE

Laat een krachtige en liefdevolle wind door je leven waaien!

 

Met het online Wind of Change Programma ontvang je inspiratie en begeleiding bij het maken van de shift naar je ware zelf, om jouw potentieel tot bloei te laten komen en de meest authentieke versie van jezelf te gaan leven. De authentieke versie van jezelf is er gelukkig al. Je hoeft jezelf dus niet te verbeteren of hard je best te doen. Juíst niet. Het gaat om het doorzien van de identificatie met een ik die je dénkt te zijn. Als deze ik aan het stuur zit leef je min of meer een beperkte versie van jezelf, want er is zoveel meer mogelijk. Het vraagt om innerlijk een shift te maken en te gaan kijken en voelen vanuit je ware zelf.

Hoe zou het zijn om een krachtige en liefdevolle wind door je leven te laten waaien waardoor je uit die identificatie met de egolaag stapt en de shift maakt naar jezelf? Om uit controle te stappen en in overgave, vertrouwen en natuurlijke flow jouw leven te leven? Om te verschuiven van afgescheidenheid naar eenheid, en vanuit dit Zijn jouw leven te laten ontvouwen? Om in jezelf wijsheid, rust, rijkdom, balans en zo veel meer moois te vinden, wanneer het zoeken in de buitenwereld wegvalt? Om innerlijk overspoeld te worden door Liefde? Om een sprankelende, bruisende, levendige, creatieve energie te voelen die overvloedig van binnen naar buiten wil stromen? Om je bewust te worden van jouw waarden, kwaliteiten, talenten en passies en hoe je dit vorm kunt geven in jouw leven? Om non-acceptatie, strijd en lijden achter je te laten en innerlijk in acceptatie, rust en vrede te zijn? Om te leren surfen op de golven van het leven en te zijn met wat er is? Zou dat niet fijn zijn?

Wind of Change Programma
Het Wind of Change Programma bestaat uit een twaalf weken durend programma met vele video’s, podcasts, teksten, opdrachten voor zelfonderzoek en live webinars waarmee ik jou wil inspireren en faciliteren om jouw welzijn en levenskwaliteit te verhogen. Na deze twaalf weken hou je een jaar toegang tot het materiaal en kun je op je gemak inhoud terugkijken, opnieuw beluisteren of verdergaan waar je gebleven was als jouw tempo anders is dan deze twaalf weken.

Bij deelname ontvang je:

 • Het online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’ (je hebt een jaar toegang tot deze training/programma). In een online leeromgeving vind je onderverdeeld in twaalf thema’s vele video’s, teksten en vooral opdrachten voor zelfreflectie.
 • De inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ met daarin het boek ‘Jezelf zijn’, 30 themakaarten, een schrift voor notities en potlood (deze krijg je thuis gestuurd). Alle 30 thema’s in het boek inspireren je om de egolaag te doorzien en de shift te maken naar jezelf én bevatten vragen voor zelfonderzoek.
 • Twaalf weken lang ontvang je wekelijks in de Wind of Change online leeromgeving een video/podcast waarin ik je meeneem door diverse thema’s uit het online programma en mijn boek. We gaan verder de diepte in en nemen een aantal zijwegen. Oók deel ik ervaringen met je over mijn eigen innerlijke reis, over ontdekkingen in de zichtbare en onzichtbare wereld, over spirituele principes en het integreren daarvan in ons leven.
 • Deelname aan drie live webinars van een uur, verspreid over de twaalf weken. Je kunt vooraf vragen mailen of thema’s inbrengen die ik meeneem in de webinars. De shift naar jezelf is een innerlijk proces, waarbij samen leren, delen en elkaar aanmoedigen het zeker aangenamer en inspirerender kan maken.
 • In de flow kijken we wat er verder wil ontstaan :). Misschien heb je behoefte aan contact met andere deelnemers, gelijkgestemden, en gaan we bijvoorbeeld een groep aanmaken waarin onderling inspiratie uitgewisseld kan worden, of zoek je een maatje waarmee je wilt sparren en ervaringen wil delen. Laat het me weten.

Wat kan Wind of Change jou brengen?
Afhankelijk van de bereidheid tot zelfonderzoek en de mate waarin je hier mee bezig bent kan dit programma je veel brengen. Veel is al benoemd en samenvattend in willekeurige volgorde nog even op een rij:

 • je doorziet de identificatie met ‘de verhalen’ waarin je vast lijkt te zitten, met andere woorden je doorziet de ‘grappen en grollen’ van de egolaag en weet hoe je daar mee om kunt gaan (gedachten, overtuigingen, emoties, conditioneringen e.d.)
 • je ontwikkelt compassie voor de verdwalingen in de verhalenwereld, voor jezelf en anderen
 • je laat je licht schijnen op weerstanden, hechtingen, needs en verwachtingen waarmee deze los laten
 • je ontwikkelt aanwezigheid waardoor jouw ware zelf in het dagelijks leven de regie kan nemen
 • je leeft meer in het hier en nu en gaat mee in de flow van het leven
 • je ervaart meer innerlijke rust en komt in een meer ontspannen modus
 • je leert jezelf op diepere lagen kennen en wordt je bewust van jouw waarden, kwaliteiten, talenten, passies, voorkeuren en energetisch potentieel
 • je verschuift naar een meer authentiek en waarachtig leven, wat zich vanzelf vertaalt in alle levensgebieden als relaties, werk, wonen et cetera
 • je leert zien hoe het Leven vóór jou werkt en kunt uitdagingen als kansen voor bewustwording benutten
 • je stapt uit een slachtoffer- of daderrol en keert terug naar jezelf
 • je verschuift van het ervaren van afgescheidenheid naar eenheid, waardoor je anders in het leven komt te staan
 • je wordt je eigen ‘leider in Liefde’
 • er ontstaat een stevig eigen fundament, je koerst vanuit autonomie
 • je komt meer in verbinding met innerlijke wijsheid, je intuïtie, vreugde en ander moois wat in jezelf te vinden is
 • je wordt je bewust van spirituele principes en gaat hiernaar leven
 • je hart en hoofd komen in een nieuwe balans
 • controle verschuift naar de achtergrond en er ontstaat overgave en vertrouwen, in jezelf en in het leven
 • je maakt innerlijk de shift naar onvoorwaardelijke liefde, acceptatie en vrede
 • innerlijke veranderingen zullen effect hebben op de interactie met je omgeving en wat je als spiegel te zien krijgt
 • triggers en uitdagingen leer je zien als kansen voor groei en bewustwording
 • oordelen van ‘goed’ en ‘fout’ verdwijnen naar de achtergrond
 • je lichaam/gezondheid kan mee veranderen mee met de innerlijke verschuiving die je maakt
 • je voelt je vrij om gewoon jezelf te zijn

Ook al is de lijst lang hij is zeker niet volledig. Dat dit programma een wind of change in jouw leven brengt en jouw welzijn en levenskwaliteit zullen verhogen is wel zeker. De vraag is meer: wordt het een briesje, wind of orkaan? Laat je vooral verrassen welke wind of change jij in je leven zal ervaren. De mate waarin je eerlijk en moedig zelfonderzoek wilt doen maakt hierbij het verschil.

Voor wie is Wind of Change
Wat je vragen ook zijn, de shift naar jeZelf geeft jou je eigen antwoorden. Dus op welk levensgebied je ook vragen tegenkomt (relaties, werk, familie etc.), en of het vanuit een gevoelde noodzaak (soms crisis) is of vanuit een diep weten/voelen dat een ander leven mogelijk is, Wind of Change wijst je de weg naar wijsheid en rijkdom in jezelf en een leven wat daarmee in lijn is. Wind of Change is voor jou als je het goud in jou wil delven.

Zin in een Wind of Change?
Ben jij toe aan een Wind of Change en wil je deelnemen aan dit programma? Je bent van harte welkom om bij één van de volgende groepen te starten:

Start voorjaar:
Van 26 april t/m 12 juli 2024, wekelijks begeleiding en inspiratie. De drie webinars zijn op 23 mei, 20 juni en 11 juli van 11.00 – 12.00 uur (kun je ook terugkijken mocht je verhinderd zijn).

Start zomer:
Van 6 juni t/m 23 augustus 2024, wekelijks begeleiding en inspiratie. De drie webinars zijn op 20 juni, 25 juli en 22 augustus van 16.00 -17.00 uur (kun je ook terugkijken mocht je verhinderd zijn).

Start najaar:
Van 6 september t/m 22 november 2024, wekelijks begeleiding en inspiratie. De drie webinars zijn op 20 september, 18 oktober en 22 november van 11.00 – 12.00 uur (kun je ook terugkijken mocht je verhinderd zijn).

De prijs van het Wind of Change Programma is € 249,- inclusief BTW.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@inspiringcompany.nl met jouw voor- en achternaam, het adres waarop je de Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’ wilt ontvangen en het e-mailadres waar we alle communicatie rondom deelname aan dit programma naar kunnen mailen.

Door te bestellen ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Behoefte aan andere ondersteuning?
Wil je andere ondersteuning, inspiratie en interactie? Er zijn verschillende mogelijkheden zoals online coaching met een Coach-abonnement of deelname aan een retreat aan de Costa Blanca in Spanje.

 

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl