Wil je meer impact en excelleren als organisatie? Dat vraagt om excellent leiderschap. Excellent leiderschap van leiders/directie, managers en managementteams én persoonlijk leiderschap van iedere medewerker. Bij Inspiring Company zijn we zeer gepassioneerd en voorloper op het gebied van persoonlijk leiderschap, leiderschap, transformatie en samen bouwen aan krachtige organisaties.

Authentieke kern
Het proces naar een excellente organisatie begint bij iedere leider, manager en medewerker individueel. Het vraagt om verbinding met je authentieke kern, je bewust worden van je potentieel. Vanuit verbinding met deze kern ga je bewust jouw potentieel toepassen in de praktijk en ben je van grootst mogelijke betekenis voor de organisatie. Vanuit deze verbinding met jezelf kun je ook pas werkelijk verbinden met de ander en op een ander level leidinggeven.

Kijkend naar grote leiders in organisaties of in de wereld zie je hoe zij vanuit authenticiteit inspireren, verbinden, dienen en, hun ego overstijgend, zich inzetten voor een gezamenlijk belang. Zij werken en leven vanuit een innerlijke kracht, in verbinding met zichzelf en het geheel. Zij delen zichzelf met een organisatie of de wereld zoals zij ten diepste zijn. Zij maken werkelijk verschil. Deze shift naar leven en werken vanuit je kern is ook voor jou en jouw organisatie mogelijk. Te beginnen met leiders / leidinggevenden die vanuit hun rol zo veel mooi’s in beweging kunnen brengen bij individuele medewerkers en teams.

Samen meer dan de som der delen
Willen excelleren als organisatie vraagt ook om excellent samenwerken. Je met elkaar verantwoordelijk voelen voor de toegevoegde waarde die je naar klanten levert, de impact die je hebt en het resultaat dat je realiseert. Willen excelleren vraagt om een juiste grondhouding, mindset en je talenten willen inzetten om met een team tot grote hoogte te stijgen. Willen excelleren vraagt om flexibiliteit, om zaken soms anders aan te pakken, structuren aan te passen of processen anders in te richten. Nooit als doel op zich, maar alleen wanneer het bijdraagt aan meer impact hebben met elkaar. Krachtige individuen bouwen samen een krachtige organisatie; samen ben je meer dan de som der delen.

De kracht van Inspiring Company
Mijn eigen groei als het gaat om transformatie, persoonlijk leiderschap en leiderschap maakt dat ik de ‘ins and outs’ ken van het transformatieproces naar authenticiteit, naar de kern, en van daaruit met impact toegevoegde waarde leveren. De praktijk leert dat dit van grote waarde is omdat ik hierdoor snel in de gaten heb wat er gaande is in individuen, teams en organisaties en wat er nodig is om te groeien naar een next level.

Waardevol voor organisaties

Maatwerk
1 maart 2020

Leiderschap

Als het gaat om het…
Maatwerk
29 februari 2020

Transformaties in organisaties

Organisaties zijn continu in verandering.…
Maatwerk
28 februari 2020

Workshops, trainingen en teamcoaching

Voor organisaties levert Inspiring Company…

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie