Mijn naam is Paulien van de Put en ik ben initiatiefnemer van Inspiring Company. Met veel plezier hou ik me op verschillende manieren bezig met het mooiste in mensen aan te spreken. Ik doe dat onder andere door te schrijven, coachen en trainen. Zo schreef ik het boek ‘Jezelf zijn’ als onderdeel van de Inspiratiebox en maakte ik het online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’.

Waar ik anderen in begeleid ken ik uiteraard zelf als geen ander :).  Ik ken de ‘ups and downs’ die je tegen kunt komen als je eigenlijk gewoon krachtig jezelf wilt zijn en een leven wilt leiden dat écht bij jou past. Het is de shift maken van wie je denkt te zijn, gebaseerd op bijvoorbeeld overtuigingen, emoties en patronen, naar wie je werkelijk bent. Het is mijn passie om de katalysator en motiverende kracht te zijn bij groeiprocessen van anderen. Uit eigen ervaring weet ik dat het, naast dat het soms intens kan zijn, veel moois brengt als je steeds meer in je eigen kracht gaat staan en je potentieel benut.

Passie, inspiratie en toewijding
Hoe meer je authentieke zelf de regie neemt, hoe duidelijker en krachtiger je kwaliteiten, talenten, passies, voorkeuren en potentieel zichtbaar worden en je deze naar buiten gaat brengen. Zo komen bijvoorbeeld mijn kwaliteiten als gepassioneerd, toegewijd en geïnspireerd in de loop van de jaren steeds meer tot uiting, waarbij mijn focus ligt op de mooiste versie van jezelf zijn. In het schrijven van boeken, het maken van online programma’s en tijdens het trainen en coachen kan ik mijn inspiratie en creativiteit goed kwijt. Dat vind ik echt leuk om te doen. In het werken met mensen is voor mij oprechte interesse, verbinding, gelijkwaardigheid en toewijding vanzelfsprekend. En daarbij hou ik ervan om ‘serieuze’ zaken te combineren met luchtigheid, ontspanning en plezier. Door hoogsensitiviteit en een groot waarnemingsvermogen zie en voel ik vaak het grote geheel, werk ik intuïtief en vanuit een heldere visie. Dat maakt dat ik anderen maar ook situaties vaak snel begrijp, oorzakelijke verbanden en de kern zie en voel. In afstemming op de ander of de situatie vinden we dan altijd de juiste flow, om de juiste dingen op het juiste moment te doen met mooie resultaten als gevolg.

Woorden van opdrachtgevers:

“Zo mooi hoe jij op een liefdevolle en krachtige manier het mooiste in mensen naar boven haalt” (HR-manager).

“Je hebt zo veel in beweging gebracht in onze organisatie” (directeur).

“Ik ga altijd met veel energie weer weg en heb echt zin om hiermee aan de slag te gaan” (coachee).

Achtergrond en werkervaring
Sinds 2007 werk ik als ondernemer in rollen als (executive) coach, trainer, consultant en auteur. Voordat ik ondernemer werd werkte ik bij bedrijven als Schuitema, Heiwegen Consultancy en NUON. Naast het ondernemerschap heb ik als freelancer gewerkt voor Schouten & Nelissen en  trainingen en opleidingen voor hen ontwikkeld en gegeven (leiderschaps- en coachopleidingen en persoonlijke kracht).

Professioneel heb ik me met een universitaire studie en vele opleidingen en trainingen ontwikkeld op de gebieden van leiderschap, coaching, loopbaanbegeleiding, bewustzijnsontwikkeling en communicatie.

Opdrachten en opdrachtgevers
De doelgroep waar ik voor werk is breed en varieert van directie, management, ondernemers, coaches, teams tot individuele medewerkers. Opdrachten die ik heb gedaan zijn gericht op groei van mens en organisatie en variëren van het begeleiden van directie en management bij transformatietrajecten organisatie-breed, leiderschapsontwikkeling, retreats in het buitenland, teamsamenwerking en trainingen tot individuele coaching. Hierbij heb ik ook ervaring in het begeleiden van familiebedrijven, met hun eigen dynamiek.

Opdrachtgevers waarvoor ik werk of heb gewerkt (als zelfstandige ook onder andere bedrijfsnamen) zijn onder andere: Gemeente Deventer, Meilink B.V., Tempo Team, Timing, Veldkamp B.V, Gemeente Apeldoorn, Avrotros, C&A, Gemeente Leeuwarden, NTR, Mediavisie, UMC Utrecht, Schuitema (Jumbo), Carinova, Noorderbreedte, Gemeente Voorst, Viveste, SSW Woonstichting, Gemeente Rheden en vele particuliere klanten.

“Ik ga graag voor stevige stappen en duurzame resultaten als het gaat om persoonlijke groei, leiderschap en transformatie. Ik hou ervan om dit op een betrokken, open, directe maar zeker ook comfortabele en luchtige wijze te realiseren. Transformatie kan intensief zijn, en je moet echt eigen verantwoordelijkheid willen nemen en moed hebben. Transformatie is vooral ook heel mooi en verrijkend. Als je bereid bent om er echt voor te gaan, dan ben ik er graag voor jou.”

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie