Mijn naam is Paulien van de Put en vanaf 2007 ben ik ondernemer, nu onder de naam Inspiring Company. Met veel plezier hou ik me op verschillende manieren bezig met het mooiste in mensen aan te spreken. Ik doe dat onder andere door te schrijven, coachen en trainen. Zo schreef ik het boek ‘Jezelf zijn’ als onderdeel van de Inspiratiebox en maakte ik het online programma ‘De mooiste versie van jezelf’.

Waar ik anderen in begeleid ken ik zelf als geen ander. Het is het pad van bewustzijnsverruiming en de shift naar je authentieke zelf. Het is de weg naar binnen en weer her-inneren hoe ‘het spel van bewustzijn’ werkt. Daarbij alles wat niet werkelijk waar is, de verhalen over onszelf, anderen en de wereld om ons heen, doorzien en tot rust laten komen. Zo komt er vanzelf ruimte voor onze pure, zuivere kern, die we ook rechtstreeks kunnen aanspreken. Vanuit onze natuurlijke staat van zijn kunnen we ons mooiste leven gaan leiden. Een leven waarbij we onze passies en voorkeuren volgen, onze kwaliteiten, talenten en ongekende vermogens als vanzelfsprekend inzetten en ons weer bewust zijn van en samenwerken met de altijd werkende natuurwetten. Leven als ‘meant to be’. Met veel plezier ben ik voor anderen de katalysator en motiverende kracht bij het realiseren van deze shift naar je authentieke zelf en om je mooiste leven te leven.

Gepassioneerd, inspirerend en liefdevol
Wat kenmerkt mij en mijn werkwijze? Woorden die ik van klanten terugkrijg zijn bijvoorbeeld rust, inspirerend, gepassioneerd, intuïtief, zacht en krachtig, toegewijd, zonder oordeel, warm, liefdevol, helder, confronterend, moedig, puur natuur en in de flow.

Woorden van opdrachtgevers over mijn werk:

“Zo mooi hoe jij op een liefdevolle en krachtige manier het mooiste in mensen naar boven haalt” (HR-manager).

“Je hebt zo veel in beweging gebracht in onze organisatie” (directeur).

“Ik ga altijd met veel energie weer weg en heb echt zin om hiermee aan de slag te gaan” (coachee).

Misschien vind je het leuk om meer reviews te lezen? Dat geeft een goed beeld.

Ook al zijn we soms met ‘serieuze zaken’ bezig, ik hou ervan dit te combineren met luchtigheid, ontspanning en plezier. Wat mij en mijn werk verder kenmerkt is dat ik veel waarneem, hoogsensitief en intuïtief ben. Ik ‘lees de ziel’ en herken het ego en kan onderscheiden wie aan het woord is en de regie heeft. Dat maakt dat ik anderen maar ook situaties vaak snel doorzie en begrijp, oorzakelijke verbanden zie en de kern benoem. In afstemming op de ander of de situatie doen we in flow de juiste dingen op het juiste moment met mooie resultaten als gevolg.

Achtergrond en werkervaring
In de loop van de jaren heb ik in verschillende rollen gewerkt als (executive) coach, trainer, consultant en auteur. Voordat ik ondernemer werd werkte ik bij bedrijven als Schuitema, Heiwegen Consultancy en NUON. Naast het ondernemerschap heb ik als freelancer gewerkt voor Schouten & Nelissen en trainingen en opleidingen voor hen ontwikkeld en gegeven (leiderschaps- en coachopleidingen en persoonlijke kracht).

Professioneel heb ik me met een universitaire studie en daarna vele opleidingen en trainingen ontwikkeld op de gebieden van leiderschap, coaching, loopbaanbegeleiding, bewustzijnsontwikkeling, therapie en communicatie. Het leven zelf is uiteindelijk mijn beste leerschool.

Opdrachten en opdrachtgevers
De doelgroep waar ik voor werk is breed en varieert van directie, management, ondernemers, coaches, teams tot individuele medewerkers. Opdrachten die ik heb gedaan zijn gericht op groei van mens en organisatie en variëren van het begeleiden van directie en management bij transformatietrajecten organisatie-breed, leiderschapsontwikkeling, retreats in het buitenland, teamsamenwerking en trainingen tot individuele coaching.

Opdrachtgevers waarvoor ik werk of heb gewerkt (als zelfstandige ook onder andere bedrijfsnamen) zijn onder andere: Gemeente Deventer, Meilink B.V., Tempo Team, Timing, Veldkamp B.V, Gemeente Apeldoorn, Avrotros, C&A, Gemeente Leeuwarden, NTR, Mediavisie, UMC Utrecht, Schuitema (Jumbo), Carinova, Noorderbreedte, Gemeente Voorst, Viveste, SSW Woonstichting, Gemeente Rheden, GGZ Frieland, New Nomads en vele particuliere klanten.

“Ik ga graag voor stevige stappen en duurzame resultaten als het gaat om persoonlijke groei, leiderschap en transformatie. Ik hou ervan om dit op een betrokken, open, directe maar zeker ook comfortabele en luchtige wijze te realiseren. Transformatie kan intensief zijn, en je moet echt eigen verantwoordelijkheid willen nemen en moed hebben. Transformatie is vooral ook heel mooi en verrijkend. Als je bereid bent om er echt voor te gaan, dan ben ik er graag voor jou.”

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie