Mijn naam is Paulien van de Put en ik ben initiatiefnemer van Inspiring Company. Vanaf 2007 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik coach, faciliteer en inspireer individuen, teams en organisaties bij hun groei. Daarnaast schrijf ik graag en creëer ik met veel plezier producten die je in mijn webshop vindt.

Ik ben zowel professioneel opgeleid als ervaringsdeskundige op de gebieden van transformatie naar authenticiteit, bezielend leiderschap, coaching met impact en het realiseren van effectieve samenwerking. Mijn passie ligt echt bij het mooiste in mensen, teams en organisaties naar boven halen. Het is het potentieel, de authentieke kracht in de ander aanspreken waarmee hij of zij met plezier en succes het verschil kan maken door zijn of haar unieke bijdrage te leveren.

Caring and daring
Anderen typeren mij en mijn aanpak als ‘caring and daring’: in verbinding, een comfortabele en veilige plek bieden om te kunnen groeien, in dialoog, oprechte aandacht voor mens en organisatie, aandacht voor de onderstroom en bovenstroom in organisaties, helderheid, warmte, inspirerend, rust, lichtheid, soms confronterend, uitdagend en altijd aanmoedigend. ‘Secure base leadership’ is wat mij typeert en en wat ook passend is als je het beste uit jezelf, je team of organisatie wilt halen.

Woorden van opdrachtgevers:

“Zo mooi hoe jij op een liefdevolle en krachtige manier het mooiste in mensen naar boven haalt” (HR-manager).

“Je hebt zo veel in beweging gebracht in onze organisatie” (directeur).

“Ik ga altijd met veel energie weer weg en heb echt zin om hiermee aan de slag te gaan” (coachee).

Achtergrond en ervaring
Sinds 2007 werk ik als ondernemer in rollen als (executive) coach, trainer, consultant, inspirator en auteur van o.a. de Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’ en van het programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’, uitgewerkt in o.a. een Inspiratie- & werkboek. Voordat ik ondernemer werd werkte ik bij bedrijven als NUON, Heiwegen Consultancy, Schuitema en als freelancer heb ik trainingen en opleidingen ontwikkeld en gegeven voor Schouten & Nelissen (leiderschaps- en coachopleidingen).

Professioneel heb ik me met een universitaire studie en vele opleidingen en trainingen ontwikkeld op de gebieden van leiderschap, coaching, transitiemanagement, loopbaanbegeleiding, bewustzijnsontwikkeling, communicatie en marketing .

Maatwerk
Samen brengen we jouw of jullie vragen in kaart en creëren we maatwerk. Succes hangt mede af van de goede dingen op het juiste moment doen en daar beweeg ik graag flexibel in mee, steeds afgestemd op een stip op de horizon en wat er gezien de huidige situatie nodig is om daarnaartoe te bewegen.

Opdrachten en opdrachtgevers
De doelgroep waar ik voor werk is breed en varieert van directie, management, ondernemers, coaches, teams tot individuele medewerkers. Opdrachten zijn gericht op groei van mens en organisatie en variëren van het begeleiden van directie en management bij transformatietrajecten organisatie-breed, leiderschapsontwikkeling, retreats in het buitenland, teamsamenwerking en trainingen tot individuele coaching. Hierbij heb ik ook ervaring in het begeleiden van familiebedrijven, met hun eigen dynamiek.
Een kwaliteit die ik verder graag benut is ‘partijen’ bij elkaar brengen door te werken vanuit het collectieve belang. Het gaat dan om relatiecoaching en mediation, zakelijk of privé.

Opdrachtgevers waarvoor ik werk of heb gewerkt (als zelfstandige ook onder andere bedrijfsnamen) zijn onder andere: Avrotros, Gemeente Deventer, Meilink B.V., Tempo Team, Timing, Veldkamp B.V, Gemeente Apeldoorn, C&A, Gemeente Leeuwarden, NTR, Mediavisie, UMC Utrecht, Schuitema (Jumbo), Carinova, Noorderbreedte, Gemeente Voorst, SSW Woonstichting, Gemeente Rheden en vele particuliere klanten.

Samenwerking met partners
In grotere maatwerktrajecten werk ik soms samen met partners wanneer een bepaalde aanvullende expertise gewenst is, denk bijvoorbeeld aan interne communicatie-professionals, juridische expertise of marketing professionals.

“Ik ga graag voor stevige stappen en duurzame resultaten als het gaat om persoonlijke groei, leiderschap en transformatie. Ik hou ervan om dit op een betrokken, open, directe maar zeker ook comfortabele en luchtige wijze te realiseren. Transformatie kan intensief zijn, en je moet echt eigen verantwoordelijkheid willen nemen en moed hebben. Transformatie is vooral ook heel mooi en verrijkend. Als je bereid bent om er echt voor te gaan, dan ben ik er graag voor jou, je team of organisatie.”

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie