was successfully added to your cart.

Winkelmand

Algarve – 14 t/m 20 mei 2020
(deze retreat gaat i.v.m. het coronavirus helaas niet door)

Een retreat met Inspiring Company gaat over rust, bewustzijn en transformatie. Iets doen wat werkelijk helpt, met mooie natuur als decor. Het is geen vakantie, maar werkt wel ontspannend. Deze ontspanning gecombineerd met individuele coachsessies geven je de mogelijkheid om in je persoonlijke groei stevige stappen vooruit te maken. Met hernieuwde energie ga je weer naar huis.

“Onbetaalbaar: naar meer innerlijke rust. Deze retreat heeft mij met hele liefdevolle en eenvoudige technieken geleerd hoe het is om diep van binnen ‘te zijn’, te voelen en los te laten.” – Marike

Informatie Retreat

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze retreat in Zuid-Portugal. Een week om bij jezelf te komen en tijd te nemen voor persoonlijke groei. Om persoonlijke groei te realiseren heb je deze week meerdere individuele coachsessies. Deze individuele coachsessies zijn gericht op jouw persoonlijke vragen. Misschien herken je jezelf in één van de onderstaande of soortgelijke vragen en wensen:

 • je hebt het gevoel vast te lopen, bijvoorbeeld in werk, privé of in relaties en je zoekt naar wat en hoe dan wel,
 • je wilt een nieuwe stap in je loopbaan maken,
 • je wilt je leven een andere wending geven,
 • je wilt een burn-out, bore-out of stressvol leven achter je laten en komen tot een andere manier van werken en leven die beter bij je past,
 • je wilt vrij komen van patronen, overtuigingen en emoties zodat er ruimte komt voor jouw potentieel en kracht,
 • je wilt reflecteren op jouw wijze van leiderschap of ondernemerschap en deze transformeren naar een ander level,
 • je voelt een verlangen om meer in verbinding met jezelf te zijn, tot jezelf te komen,
 • je voelt een verlangen naar meer balans in je even, naar innerlijke rust en vrijheid of anderszins …

Wat je vragen of verlangens ook zijn, door de verschuiving te maken van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en kracht. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar geïnspireerd, authentiek leven.

Deze week is er ook ruimte voor jezelf en het ervaren van de omgeving: de natuur, het strand, de sfeer, lekker eten, wandelen, een ligbed aan het zwembad, net wat je wilt.

Kortom: een week van bewustwording en persoonlijke groei, inspiratie, ontspanning en genieten op een bijzonder mooie plek. Ga je mee?

Er kan deze week veel in beweging worden gebracht, wat zo z’n effect zal hebben na de retreat. Het kan prettig en effectief zijn om eenmaal terug nog één of een aantal coachsessies te plannen om de transformatie kracht bij te zetten. Deze service biedt Inspiring Company graag aan, afgestemd op jouw wensen.

De locatie voor deze retreat is de Algarve, Zuid-Portugal. We hebben een prachtige, ruime villa met prive zwembad op een schitterende plek in de natuur tot onze beschikking. De villa is ruim opgezet, heeft een grote tuin met diverse zitjes, dus er is altijd ruimte om je terug te trekken. De zuidkust is per auto goed bereikbaar. Goed om te weten dat Zuid-Portugal, ook in het voor- en naseizoen, aardig wat zonuren kent (al geeft moeder natuur uiteraard geen garanties …)!

De prijs voor deze geheel verzorgde week is € 2.795,-. Deze prijs is voor organisaties excl. BTW en voor particulieren incl. BTW. Bij deze prijs is inbegrepen:

 • 6 overnachtingen van donderdag 14 mei t/m woensdag 20 mei 2020
 • eigen slaapkamer en badkamer
 • alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner
 • gehele week individuele coaching en begeleiding
 • telefonische intake vooraf
 • transfer van en naar de luchthaven (Faro)
 • gebruik van een (gezamenlijke) auto ter plaatse

Voor dit programma zijn vier plekken beschikbaar.

De vlucht is exclusief, die boek je zelf. Misschien wil je je verblijf in Portugal verlengen. Zo kun je jouw vlucht aanpassen aan je individuele wensen.
Faro ligt als luchthaven het meest voor de hand. Er zijn diverse maatschappijen die naar Faro vliegen, zoals Transavia, Ryanair en Easyjet.

De reis gaat bij minimaal 2 deelnemers door. Als je mee wilt, dan is het prettig dat snel te laten weten. Een ieder kan dan zijn of haar vlucht boeken.

Na aanmelding voor deze reis ontvang je een bevestiging hiervan en een factuur om 50 % aanbetaling te voldoen. Het restant bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering regel je zelf.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bekijk alle retreats

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie

Leave a Reply