was successfully added to your cart.

Winkelmand

Provence – 1 oktober t/m 7 oktober 2020

Onze retreats voor directie en hoger management in Zuid-Europa zijn uniek omdat we slechts drie deelnemers ontvangen, alleen met individuele coachsessies werken én we ervaringsdeskundige en expert zijn op het gebied van leiderschap en transformatie. Jouw groei en bewustwording staat centraal, waarbij we je vragen, thema’s en verlangens, die zowel op zakelijk als privé vlak kunnen liggen, als vertrekpunt nemen. Al je vragen, over jezelf, jouw stijl en effectiviteit van leiderschap, samenwerking binnen teams, koerswijziging in je leven en/of werk et cetera zijn welkom

Deze week is Paulien van de Put je coach en inspirator. Door haar eigen innerlijke groei is zij bekend op het terrein van transformatie, persoonlijk leiderschap en leiderschap vanuit je essentie. Paulien neemt je mee en daagt je uit om de shift te maken van managen naar leiden.

Paulien: “Leiders die werkelijk een verschil maken zijn in verbinding met zichzelf, hun authentieke kern, hun potentieel. Vanuit een diep gevoelde drive willen zij dienen, hebben zij een missie en visie. Zij stáán ergens voor, worden geleid vanuit een innerlijke kracht, weten vanuit verbinding met zichzelf anderen te inspireren en zijn in werkelijke verbinding met de mensen en wereld om hen heen. Zij dienen een collectief belang en hebben afscheid genomen van egolagen die gericht zijn op eigen belang, macht, status, geld. Zij zijn uitgezoomd aanwezig, zien het grote geheel en wat er werkelijk gaande is, waarbij zij begrip hebben van natuurwetten en kennen deze ook vanuit eigen ervaring. Zij leven, werken en creëren ‘van binnen naar buiten’, zijn gefocused op hetgeen hen diep van binnen drijft, waarbij zij met een groot aanpassingsvermogen moeiteloos in flow functioneren. Omdat zij in dialoog zijn met zichzelf, luisteren naar hun intuïtie, kunnen zij in werkelijke dialoog zijn met hun omgeving. Zij weten potentieel aan te spreken in hun omgeving/organisatie en samen te bouwen aan hun werkelijke toegevoegde waarde.”

Transformatie is een mooi proces dat soms ook confronterend en uitdagend kan zijn. Het vraagt eerlijkheid en moed. Als je je aangesproken voelt om mee te gaan met deze retreat, deze (innerlijke) reis, dan ben je van harte welkom. Met haar stijl van ‘caring and daring’ wil Paulien er met jou een bijzondere week van maken, die wellicht life changing voor je zal zijn.

Je verblijft op een exclusief domein met alle luxe als een eigen kamer en badkamer, privacy, rust, een prachtige groene omgeving en een zwembad. Een comfortabele plek om te ontspannen, bij jezelf te komen komen en helderheid te krijgen. Geïnspireerd en opgeladen ga je weer naar huis.

“Na deze week sta ik weer volledig in mijn kracht. Ik voel me volledig vrij om mijn eigen keuzes te maken en dus ook dingen los te laten op basis van innerlijke gevoelens, mijn ware ik. De handvatten die ik heb meegekregen zijn enorm waardevol. Oprecht een prachtig cadeau voor mijzelf waar ik de rest van mijn leven plezier van ga hebben. Een ervaring die ik iedereen gun!”  – Paul (manager)

“Het was een magische week …” – Edwin (ondernemer/directeur)

Informatie Retreat voor directie en hoger management

Jouw vragen, thema’s en verlangens staan centraal deze week. Bijvoorbeeld:

 • je hebt het gevoel vast te lopen in werk, privé en/of in (liefdes)relaties en je zoekt naar wat en hoe dan wel,
 • je hebt het gevoel op een kruispunt in je leven te staan (of misschien voelt het als een ‘midlife-crisis’); je wilt zicht op jezelf krijgen en nieuwe keuzes maken,
 • misschien ben je zakelijk en/of privé zeer succesvol maar voel je toch een leegte, onrust of onvrede en zoek je naar innerlijke rust en innerlijke vrijheid,
 • je wilt een burn-out, bore-out of stressvol leven achter je laten en komen tot een andere manier van werken en leven die bij je authentieke kern past,
 • je wilt vrij komen van patronen, overtuigingen en emoties die nu (onbewust) je leven sturen; je wilt graag vanuit jouw eigen essentie leven en bewust eigen keuzes maken,
 • je wilt reflecteren op jouw wijze van leiderschap of ondernemerschap en deze transformeren naar een ander level,
 • je loopt tegen vraagstukken met je managementteam aan; je wilt kijken naar jouw rol hierin en hoe je jouzelf en dit team naar een optimale samenwerking of goede prestaties kunt leiden,
 • je voelt een verlangen om meer in verbinding met jezelf te zijn, tot jezelf te komen,
 • je voelt een verlangen naar meer balans in je leven, naar innerlijke rust en vrijheid of anderszins …

Naar je innerlijke wereld
Wat je vragen of verlangens ook zijn, door de verschuiving te maken van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en kracht. We gaan van aandacht gericht op de buitenwereld naar aandacht gericht op de binnenwereld. Vanuit verbinding met deze binnenwereld treed je weer naar buiten. De ervaring leert dat je een shift maakt in jezelf. Je verschuift meer en meer van een geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar een geïnspireerd, authentiek leven.

De ingrediënten deze week
De coachsessies zijn steeds individueel, waarbij Paulien je coach is. Er gaan maximaal 3 deelnemers mee dus dagelijks volop ruimte voor een ieder om gecoacht te worden. Deze coaching kan plaatsvinden op een terras in de tuin, tijdens een wandeling of een andere comfortabele plek. En uiteraard kan het heel verrijkend zijn om op bepaalde momenten met de andere leiders, ondernemers of managers uit te wisselen. Een waardevolle toevoeging aan je netwerk. Als jullie als deelnemers wel gezamenlijk een sessie over een bepaald thema willen is dat zeker ook mogelijk.

Deze week is er ook volop ruimte voor me-time en het ervaren van de omgeving: de natuur, de aangename sfeer van Zuid-Europa, lekker eten, wandelen of andere sportieve activiteiten, een ligbed aan het zwembad, net wat je wilt. Het programma van coaching en me-time zal deze week organisch vorm krijgen.

Kortom: een week van bewustwording en persoonlijke groei, inspiratie, ontspanning en genieten op een bijzonder mooie plek. Ga je mee?

Er kan deze week veel in beweging worden gebracht, wat zo z’n effect kan hebben na de retreat. Het kan prettig en effectief zijn om eenmaal terug nog één of een aantal coachsessies te plannen om de transformatie kracht bij te zetten. Deze service biedt Inspiring Company graag aan, afgestemd op jouw wensen. We bespreken dit aan het einde van de retreat.

Je verblijft deze week in Maison Alegria op een mooie plek in de Provence. Het exclusieve, aangename verblijf is gelegen op een fraai domein, met veel groen en genoeg plek om je terug te kunnen trekken, een verwarmd zwembad en omgeven door prachtige landschappen. Op loopafstand vind je het dorpje Aups. Alles bij elkaar een comfortabele plek, zodat jij door de combinatie van coaching en ontspanning tot nieuwe inspiratie en helderheid kan komen.

Je beschikt deze week over een eigen luxe suite met badkamer.

Op de foto’s proef je de sfeer van deze locatie.

De transfer van luchthaven Nice naar het verblijf is inbegrepen.

De prijs voor deze geheel verzorgde retreat is € 4.900,-. Deze prijs is voor organisaties excl. BTW en voor particulieren incl. BTW. Bij deze prijs is inbegrepen:

 • 6 overnachtingen van donderdag 1 oktober t/m 7 oktober 2020
 • eigen slaapkamer met badkamer
 • alle dagen inclusief ontbijt en diner
 • gehele week individuele coaching door Paulien
 • kennismakings-/intakegesprek voorafgaand aan de retreat op kantoor in Deventer
 • transfer van en naar de luchthaven
 • gebruik van een (gezamenlijke) auto ter plaatse
 • tips voor en support bij verkenning van de omgeving

Vanwege het unieke karakter van deze retreat zijn er slechts drie plekken beschikbaar.

De vlucht is exclusief, die boek je zelf. Misschien wil je je verblijf verlengen. Zo kun je jouw vlucht aanpassen aan je individuele wensen.

De reis op deze fantastische locatie in de Provence gaat door bij 3 deelnemers. Als je mee wilt, dan is het prettig dat snel te laten weten. Bij 2 deelnemers maken we een keuze uit ons andere geselecteerde aanbod van luxe villa’s  in Spanje, Portugal, Frankrijk of Italië. Een ieder kan daarna zijn of haar vlucht boeken.

Na aanmelding voor deze reis ontvang je een bevestiging hiervan en een factuur om 50 % aanbetaling te voldoen. Het restant bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering regel je zelf.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bekijk alle retreats

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie