was successfully added to your cart.

Winkelmand

Spanje – 22 t/m 29 september 2023

Een retreat met Inspiring Company gaat over rust, bewustzijn en transformatie. Het is een week waarin het gaat om jouw persoonlijke groei, op een comfortabele plek en met een mooie omgeving als decor. Een week gericht op het verhogen van jouw welzijn en levenskwaliteit, met een programma dat in de flow ontstaat.

“Ik heb me met warmte, liefde, zorg, rust en ruimte omringd gevoeld deze week. Wat een rijk gevoel. Daardoor heb ik de mooie stappen durven zetten en voel ik me lichter en vrijer.” – Merel (algemene retreat)

Informatie Retreat

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze retreat in Spanje. Een week om bij jezelf te komen en tijd te nemen voor persoonlijke groei. Om persoonlijke groei te realiseren heb je deze week meerdere individuele coachsessies. Deze individuele coachsessies zijn gericht op jouw persoonlijke vragen. Misschien herken je jezelf in één van de onderstaande of soortgelijke vragen en wensen:

 • je hebt het gevoel vast te lopen, bijvoorbeeld in werk, privé of in relaties en je zoekt naar wat en hoe dan wel,
 • je wilt een nieuwe stap in je loopbaan maken,
 • je wilt je leven een andere wending geven,
 • je wilt een burn-out, bore-out of stressvol leven achter je laten en komen tot een andere manier van werken en leven die beter bij je past,
 • je wilt vrij komen van patronen, overtuigingen en emoties zodat er ruimte komt voor jouw potentieel en kracht,
 • je wilt reflecteren op jouw wijze van leiderschap of ondernemerschap en deze transformeren naar een ander level,
 • je voelt een verlangen om meer in verbinding met jezelf te zijn, tot jezelf te komen,
 • je voelt een verlangen naar meer balans in je leven, naar innerlijke rust en vrijheid of anderszins …

Wat je vragen of verlangens ook zijn, door de verschuiving te maken van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en kracht. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar geïnspireerd, authentiek leven.

Deze week is er ook ruimte voor jezelf en het ervaren van de omgeving: de natuur, de mooie baaien, de sfeer, lekker eten, wandelen, een ligbed aan het zwembad, net wat je wilt.

Kortom: een week van bewustwording en persoonlijke groei, inspiratie, ontspanning, opladen en genieten op een bijzonder mooie plek. Ga je mee?

De locatie voor deze retreat is aan de Costa Blanca in Spanje, in de omgeving van Benissa. We hebben een mooie villa met privé zwembad tot onze beschikking met uitzicht op de bergen en dichtbij prachtige baaien en stranden. De temperaturen in voor- en najaar zijn vaak aangenaam in Spanje, wat maakt dat we een groot deel van de week buiten doorbrengen.

Je hebt heerlijk een eigen slaapkamer en badkamer. De villa is ruim opgezet en heeft ook buiten diverse zitjes, dus er is altijd ruimte om je terug te trekken. Zo kun je de focus bij jezelf houden.

De prijs voor deze geheel verzorgde week is € 1.995,-. Deze prijs is voor organisaties excl. BTW en voor particulieren incl. BTW. Bij deze prijs is inbegrepen:

 • 7 overnachtingen van 22 september t/m 29 september 2023
 • eigen slaapkamer en badkamer
 • alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner
 • gehele week individuele coaching en begeleiding
 • telefonische intake vooraf

Voor dit programma zijn vier plekken beschikbaar.

De heen- en terugreis is exclusief, die boek je zelf. Dat kan zowel met vliegtuig, trein als auto. Misschien wil je je verblijf in Spanje verlengen. Zo kun je jouw reis aanpassen aan je individuele wensen. Je kunt zowel op Alicante als Valencia vliegen.

De reis gaat bij minimaal 2 deelnemers door. Als je deel wilt nemen, dan is het prettig dat snel te laten weten. Een ieder kan dan zijn of haar heen- en terugreis boeken.

Een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering regel je zelf.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bekijk alle retreats

Laat je ook inspireren door de ‘Inspiratiebox Jezelf zijn’ met o.a. een boek gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie

Leave a Reply