was successfully added to your cart.

Winkelmand

Spanje – 20 t/m 27 april 2023

 

Special Retreat: Magisch door het leven!

Een retreat met Inspiring Company gaat altijd over rust, bewustzijn en transformatie. Iets doen wat werkelijk helpt, met mooie natuur als decor. Deze retreat van 20 tot en met 27 april heeft anders dan de andere retreats van Inspiring Company echt een thema, en dat thema is ‘Magisch door het leven.’ Deze retreat kent dezelfde ingrediënten als de andere retreats van Inspiring Company alleen gaan we nu echt focussen op magie: wat is magie, hoe werkt magie en hoe kun je magisch door het leven? Je raadt het al, het wordt een magische week!

“Ik heb me met warmte, liefde, zorg, rust en ruimte omringd gevoeld deze week. Wat een rijk gevoel. Daardoor heb ik de mooie stappen durven zetten en voel ik me lichter en vrijer.” – Merel

Informatie Retreat

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze retreat ‘Magisch door het leven’ in Spanje. Een week om bij jezelf te komen, tijd te nemen voor persoonlijke groei met als focus ‘magisch door het leven’. Het programma deze week bestaat uit inspirerende sessies met een kleine groep (maximaal 4 deelnemers), individuele coaching en me-time.

Met magie gaat het er niet over dat we alles maar naar onze hand kunnen zetten, maar wel over het besef dat we mede-scheppers zijn, co-creators. Je co-creëert eigenlijk de hele dag door, de vraag is alleen of je je hier bewust van bent en of het tot creaties leidt die in lijn zijn met je authentieke zelf. Als je je werkelijk weer bewust wordt wie je in essentie bent en de natuurlijke wetten van het leven weer (h)erkent en omarmt, dan bewegen we richting ‘magisch door het leven’. Deze week staat geheel in het teken hiervan, waarbij we dit thema uiteraard naar jouw persoonlijke leven vertalen. Voor al jouw individuele vragen over werk, loopbaan, relaties, balans, welzijn, levensvragen et cetera is er ruimte deze week en plaatsen we in het perspectief van ‘magisch door het leven’.

Deze week is er zeker ook ruimte voor me-time: lekker de natuur in, een wandeling in de mooie baaien en langs de zee, de sfeer proeven in de dorpen in de nabije omgeving, sporten, lekker relaxen in de tuin of aan het zwembad. Net wat je wilt.

Kortom: een week van bewustwording, persoonlijke groei en inspiratie rondom het thema ‘Magisch door het leven’. Ben jij erbij?

De locatie voor deze retreat is de Costa Blanca aan de Oostkust van Spanje. We hebben een mooie villa met prive zwembad tot onze beschikking met uitzicht op de bergen en dichtbij prachtige baaien en stranden. De villa is ruim opgezet en heeft diverse zitjes, dus er is altijd ruimte om je terug te trekken. Goed om te weten dat Spanje, ook in het voor- en naseizoen, aardig wat zonuren kent.

De prijs voor deze geheel verzorgde week is € 1.995,-. Deze prijs is voor organisaties excl. BTW en voor particulieren incl. BTW. Bij deze prijs is inbegrepen:

  • 7 overnachtingen van 20 t/m 27 april 2023
  • eigen slaapkamer en (meestal eigen, soms gedeelde) badkamer
  • alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner
  • gehele week individuele coaching en begeleiding
  • telefonische intake vooraf

Voor dit programma zijn vier plekken beschikbaar.

De heen- en terugreis is exclusief, die boek je zelf. Dat kan zowel met vliegtuig, trein als auto. Misschien wil je je verblijf in Spanje verlengen. Zo kun je jouw reis aanpassen aan je individuele wensen. Je kunt zowel op Alicante als Valencia vliegen.

De reis gaat bij minimaal 2 deelnemers door. Als je deel wilt nemen, dan is het prettig dat snel te laten weten. Een ieder kan dan zijn of haar heen- en terugreis boeken.

Een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering regel je zelf.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bekijk alle retreats

Laat je ook inspireren door de ‘Inspiratiebox Jezelf zijn’ met o.a. een boek gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie

Leave a Reply