was successfully added to your cart.

Winkelmand

Vlieland – 17, 18, 19 en 20 september 2021

Heb jij behoefte om meer met jezelf in verbinding te zijn, behoefte aan rust, aan verdieping in je persoonlijke groei en de balans in jezelf weer voelen? Zoek je helderheid op vragen die je bezighouden, over jezelf, je werk, loopbaan, relaties, leiderschap of ondernemerschap? Wil je jouw eigen authentieke kracht weer voelen? Voelen wat niet meer bij jou past en dit laten gaan én juist stappen zetten die wél bij jou passen? Voel je de onrust en chaos in de buitenwereld en zoek je innerlijke rust en vrijheid? Wil je jouw eigen fundament verstevigen en bekrachtigen?

Wat jouw vragen gericht op persoonlijke groei ook zijn, ga mee met dit unieke concept van een 4-daagse retreat met individuele coaching en maatwerk op Vlieland. Ontspannen, genieten en ruimte geven aan jezelf, dan zul je veel moois ontvangen. You’re invited!

“Ik heb me met warmte, liefde, zorg, rust en ruimte omringd gevoeld tijdens deze retreat. Wat een rijk gevoel. Daardoor heb ik mooie stappen durven zetten en voel ik me lichter en vrijer.” – Merel

Informatie Retreat

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze vierdaagse retreat op Vlieland met maximaal vier deelnemers. Een lang weekend om bij jezelf te komen en tijd te nemen voor persoonlijke groei. Om persoonlijke groei te realiseren heb je deze dagen onder andere een aantal individuele coachsessies met Paulien. Deze individuele coachsessies zijn gericht op jouw persoonlijke vragen. Misschien herken je jezelf in één van de onderstaande of soortgelijke vragen en wensen:

 • je wil meer in verbinding zijn met jezelf, tot jezelf te komen,
 • je wil helderheid krijgen over vragen die je bezighouden, bijvoorbeeld vragen over werk, loopbaan, relaties, een koersverandering of anderszins
 • je wil de stilte opzoeken en begeleiding hebben bij thema’s en vragen die in de stilte omhoog komen,
 • je wil jouw eigenheid en eigen flow meer ontdekken,
 • je wil een stressvol leven veranderen in een moeiteloos, harmonieus en gelukkig leven,
 • je wil jouw eigen kracht weer voelen en eigen keuzes maken,
 • je wil patronen doorbreken zodat je je vrij gaat voelen om bijvoorbeeld te doen wat je wil doen, om je hart te volgen of om meer impact te hebben

Wat je vragen of verlangens ook zijn, door je weer meer bewust te worden van jezelf en de verbinding met jezelf weer sterker te voelen kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en kracht. Deze dagen op Vlieland zullen je inspireren en verder helpen bij deze persoonlijke groei. Je hebt zo veel mogelijkheden en Paulien helpt je graag om deze (nog meer) in jezelf te ontdekken!

Juist in deze tijd is het zó belangrijk om goed voor jezelf te zorgen!

Het programma ontstaat in flow. De ingrediënten waar we gebruik van maken zijn:

 • individuele coachsessies met Paulien (zo veel mogelijk buiten),
 • inspiratiesessies samen met de andere deelnemers waarbij Paulien je meeneemt op het pad van ‘krachtig je authentieke zelf zijn’; interactie met elkaar (vrijwillige deelname)
 • me-time, in te vullen zoals je zelf wilt. Vlieland heeft veel te bieden: zee, stranden, duinen, bossen, wandelen, massage, voetreflexologie, schoonheidsbehandeling, lekker eten en vooral een aangename vibe. Inspiring Company werkt samen met lokale professionals als het gaat om massage en andere behandelingen. Bij de telefonische intake vertel ik je meer over de mogelijkheden en bespreken we jouw wensen.

Kortom: een lang weekend van bewustwording, persoonlijke groei, inspiratie, ontspanning en genieten op een bijzonder fijne plek. Zorg goed voor jezelf en gun jezelf dit cadeau! Ga je mee?

Bij deelname aan deze retreat ontvang je de Inspiratiebox ‘Jezelf zijn’ en het E-programma ‘De mooiste versie van jezelf’ (een complete cursus aan de hand van 12 thema’s) cadeau!

Wanneer je eenmaal thuis de behoefte hebt aan een vervolg op de coachsessies dan is dat mogelijk. Op het vasteland ben je van harte welkom in Terwolde.

De locatie voor deze 4-daagse retreat is Vlieland. We hebben een prachtig huis op een mooie plek in de natuur tot onze beschikking.

Vlieland biedt de rust en ruimte die passen bij de intentie van deze retreat: je weer meer verbinden met jezelf, thuiskomen bij jezelf.

De prijs voor deze 4-daagse retreat is € 995,-. Deze prijs is voor organisaties excl. BTW en voor particulieren incl. BTW. Bij deze prijs is inbegrepen:

 • 3 overnachtingen in een villa op Vlieland van 17 t/m 20 september 2021
 • eigen slaapkamer, badkamer gedeeld met 1 andere deelnemer óf voor jezelf
 • alle dagen inclusief ontbijt, lunch en diner
 • minimaal twee individuele coachsessies van ieder 1,5 uur met Paulien, daarnaast korte gesprekjes tussendoor
 • meditaties en inspiratiesessies met een groep van maximaal 4 deelnemers over ‘in verbinding zijn met je authentiek kracht’, beide begeleid door Paulien
 • telefonische intake vooraf

Voor dit programma zijn vier plekken beschikbaar.

Het vervoer is exclusief. Je reist zelf naar Harlingen en boekt ook je eigen ticket voor de boot Harlingen – Vlieland op 17 september om 09.05 uur heen en retour op 20 september om 16.50 uur (tenzij je zelf langer wilt blijven). Op Vlieland kun je alles per fiets of te voet doen. Mocht je een fiets willen huren dan kun je deze op eigen kosten ter plekke huren. Je bagage wordt vanaf de boot naar de accommodatie gebracht.

Wil je een massage boeken of bijvoorbeeld een sessie met voetreflexologie? Dat kan! Er zijn op Vlieland meerdere mogelijkheden waarover Paulien je graag meer vertelt. Deze extra behandelingen boek je zelf rechtstreeks en betaal je ter plekke.

Na aanmelding voor deze retreat ontvang je een bevestiging en informatie over betaling. Een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering regel je naar eigen wens zelf.

De retreat gaat door vanaf 3 deelnemers.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bekijk alle retreats

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie