Retreat of retraite betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Ik reik je daarbij  een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend, verdiepend en comfortabel is. De afgelopen jaren waren deze retreats op verschillende plekken in Zuid-Europa. Vanaf voorjaar 2023 ben je voor een retreat van harte welkom op een prachtige plek in Spanje, waar ik vanaf voorjaar/zomer 2023 ook (deels) ga wonen en werken, naast periodes in Nederland te zijn. De beleving van de retreats is echt uniek en moet je eigenlijk gewoon ervaren :). ‘Een cadeau voor mezelf’, hoor ik de deelnemers vaak zeggen. Iedere keer is het een fantastische week waarbij we leven en ‘werken’ in flow en jij meer en meer bij jezelf thuiskomt.

Intentie van de retreats
De intentie van de retreats is om meer in verbinding met jezelf te zijn, je bewust te worden van je werkelijke potentieel en kracht en, last but not least, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden. Je gaat je vrij voelen om vanuit je eigen stevige fundament keuzes te maken én te werken en leven. Je maakt een innerlijke reis, die een groot effect kan hebben op hoe je je voelt ongeacht omstandigheden maar ook op je werk, je relaties en je leven in brede zin van het woord. Ik neem  je graag mee naar een ander perspectief van waaruit je jouw leven vanuit innerlijke rust en vrijheid kunt leven. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd werken en leven naar geïnspireerd werken en leven, vanuit authenticiteit. Dat is leven vanuit verbinding met je ware natuur, van binnenuit.

Individueel maatwerk
Er is plek voor maximaal vier personen, waarbij een ieder zijn of haar eigen individuele maatwerk- retreat heeft bestaande uit individuele coachsessies. In de basis zijn er geen groepssessies/-training. Natuurlijk kan het zijn dat we spontaan met het groepje bij elkaar zitten en we dieper op een thema in gaan. Dat gebeurt dan in de flow.

Ingrediënten voor succesvolle retreats
De ingrediënten voor de retreats zijn dus voornamelijk één-op-één coachsessies en tijd om tot jezelf te komen. De coachsessies vinden vaak buiten plaats, bijvoorbeeld in de tuin, tijdens een wandeling of een mooie plek in de natuur. De buitenlucht heeft een weldadig effect.

Special Retreats: retreats met specifieke thema’s
Soms organiseer ik een retreat met een speciaal aanbod. Deze Specials vind je tussen het aanbod hieronder. Zo staat er nu op 20 april een Social gepland met het thema ‘Magisch door het leven’. Als je geïnteresseerd bent in de Specials kijk dan af en toe voor een up-date of meld je onder aandelen pagina aan voor het gratis Online Magazine ‘Nova vita’, daarin kondig ik alle retreats aan.

Maatwerk voor bedrijven
Ook voor maatwerk-retreats voor specifieke doelgroepen kun je bij Inspiring Company terecht. Misschien wil je als managementteam een verdere verdieping in authentiek en inspirerend leiderschap of willen jullie het potentieel in jullie samenwerking als team verder ontplooien. Neem gerust contact met me op om jullie wensen te bespreken.

“Een cadeau voor mezelf”
Iedere retreat is weer uniek en wordt door deelnemers ervaren als “een echt cadeau voor mezelf”. We maken er samen een inspirerende, waardevolle en bijzondere week van! Heb je interesse? Bel me gerust, ik vertel je graag meer over de retreats. Mijn telefoonnummer is 06 19007720.

Unieke retreats

Retreats
25 maart 2023

Spanje

Spanje - 25 maart t/m…
Retreats
20 april 2023

Spanje

Spanje - 20 t/m 27…

Laat je ook inspireren door producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie