Retreat of retraite betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Ik reik je daarbij  een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend, verdiepend en comfortabel is. De afgelopen jaren heb ik retreats op verschillende plekken in Zuid-Europa georganiseerd en mijn favoriete plek is toch wel het Italiaanse eiland Sardinië. Echt een parel in de Middellandse Zee! Het zal je dan ook niet verbazen dat voor de zomer en najaar deze locatie het decor is van de geplande retreats. De beleving van deze retreats is echt uniek en moet je eigenlijk gewoon ervaren :). Iedere keer is het een fantastische week waarbij we leven en ‘werken’ in flow en jij meer en meer bij jezelf thuiskomt.

Innerlijke reis
De intentie van de retreat is om meer in verbinding met jezelf te zijn, je bewust te worden van je werkelijke potentieel en kracht en, last but not least, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden. Je gaat je vrij voelen om vanuit je eigen stevige fundament keuzes te maken én te werken en leven. Je maakt een innerlijke reis, die een groot effect kan hebben op hoe je je voelt ongeacht omstandigheden maar ook op je werk, je relaties en je leven in brede zin van het woord. Ik neem  je graag mee naar een ander perspectief van waaruit je jouw leven vanuit innerlijke rust en vrijheid kunt leven. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd werken en leven naar geïnspireerd werken en leven, vanuit authenticiteit. Dat is leven vanuit verbinding met je ware natuur, van binnenuit.

Individueel maatwerk
Er is plek voor maximaal vier personen, waarbij een ieder zijn of haar eigen individuele maatwerk- retreat heeft bestaande uit individuele coachsessies. In de basis zijn er geen groepssessies/-training. Natuurlijk kan het zijn dat we spontaan met z’n drieën, vieren of vijven bij elkaar zitten en we dieper op een thema in gaan. Dat gebeurt dan in de flow.

Ingrediënten voor succesvolle retreats
De ingrediënten voor de retreats zijn dus voornamelijk één-op-één coachsessies en tijd om tot jezelf te komen. De coachsessies vinden vaak buiten plaats, bijvoorbeeld in de tuin, tijdens een wandeling of een mooie plek in de natuur. De buitenlucht heeft een weldadig effect.

De plekken voor de retreats zijn zorgvuldig geselecteerd. Altijd omgeven door mooie natuur en ruimte voor rust en ontspanning. De luxe van een comfortabele villa met een eigen slaapkamer, een zwembad en veel groen rondom de villa met voldoende plekken om met jezelf te zijn, maken de retreat compleet.

Retreats voor specifieke doelgroepen
Ook voor maatwerk-retreats voor specifieke doelgroepen kun je bij Inspiring Company terecht. Misschien wil je als managementteam een verdere verdieping in authentiek en inspirerend leiderschap of willen jullie het potentieel in jullie samenwerking als team verder ontplooien. Neem gerust contact met me op om jullie wensen te bespreken.

Geen vakantie, wel een bijzondere coachweek met duurzaam resultaat op een comfortabele locatie
Voor opdrachtgevers/organisaties is het goed te weten dat een retreat bij Inspiring Company geen vakantie is, ook al doen de beelden op de site wellicht anders vermoeden. De deelnemers die meegaan worden deze week intensief individueel gecoacht. Door echt even helemaal weg te zijn, ook met fysieke afstand van Nederland en het thuisfront, help ik deelnemers uit te zoomen en een shift te maken in zichzelf die leidt tot o.a. authentiek en krachtig functioneren, meer balans, het doorbreken van ineffectieve patronen, het maken van krachtige keuzes en het realiseren van andere vooraf gestelde doelen tijdens de intake. Vergelijk het met een diepgaande persoonsgerichte training of coachtraject in Nederland.

“Een cadeau voor mezelf”
Iedere retreat is weer uniek en wordt door deelnemers ervaren als “een echt cadeau voor mezelf”. We maken er samen een inspirerende, waardevolle en bijzondere week van! Heb je interesse? Bel me even, ik vertel je graag meer over deze bijzondere retreats. Mijn telefoonnummer is 06 19007720.

Unieke retreats

Retreats
13 augustus 2022

Sardinië

Sardinië - 13 t/m 20…
RetreatsUncategorized
24 september 2022

Sardinië

Sardinië - 24 september t/m…

Laat je ook inspireren door producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie