Vanaf het najaar 2021 organiseer ik 4-daagse retreats op Vlieland, een prachtige plek om weer meer met jezelf in verbinding te komen. De retreats naar Zuid-Europa hebben sinds maart 2020 stil gelegen. In oktober 2021 heb ik nu weer een retreat gepland naar Frankrijk. Vlak van tevoren kijken we of deze retreat i.v.m. Covid-19 en alle bijbehorende maatregelen door kan gaan. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws over de retreats? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief waarin ik iedere retreat zal aankondigen.

Maak vast een innerlijke reis met mijn nieuwe online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’. Je kunt dit combineren met een masterclass, Inspiratiedag of 4-daagse training in Nederland.

Retreat of retraite betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Inspiring Company biedt je een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend, verdiepend en comfortabel is. Inspiring Company ontvangt je graag op bijzondere plekken in Europa, met mooie natuur als decor.

Innerlijke reis
De intentie van de retreat is om meer in verbinding met jezelf te zijn, je bewust te worden van je werkelijke potentieel en kracht en, last but not least, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden. Je gaat je vrij voelen om vanuit je eigen stevige fundament keuzes te maken én te werken en leven. Je maakt een innerlijke reis, die een groot effect kan hebben op je werk, je relaties en je leven in brede zin van het woord. We nemen je graag mee naar een ander perspectief van waaruit je jouw leven vanuit innerlijke rust en vrijheid kunt leven. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd werken en leven naar geïnspireerd werken en leven, vanuit authenticiteit. Dat is leven vanuit verbinding met je ware natuur, van binnenuit.

Individueel maatwerk
Het aanbod van Inspiring Company bestaat uit retreats in kleine groepen tot maximaal vier personen, waarbij een ieder zijn of haar eigen individuele maatwerk- retreat heeft bestaande uit individuele coachsessies. In de basis zijn er geen groepssessies/-training, tenzij die vraag ter plekke van de deelnemers komt, dan is dat zeker mogelijk.

Ingrediënten voor succesvolle retreats
De ingrediënten voor de retreats zijn voornamelijk één-op-één coachsessies met Paulien en tijd om tot jezelf en meer in verbinding met jezelf te komen. De coachsessies vinden vaak buiten plaats, bijvoorbeeld in de tuin, tijdens een wandeling of een mooie plek in de natuur. De buitenlucht heeft een weldadig effect.

De heerlijke maaltijden, tips voor verkenning van de omgeving en logistieke ondersteuning verzorgen we ook voor jou. Daar is support voor aanwezig. De luxe van een comfortabele, ruime villa met een eigen slaapkamer en badkamer, een zwembad en veel groen rondom de villa met voldoende plekken om met jezelf te zijn maken de retreat compleet.

Retreats voor specifieke doelgroepen
Inspiring Company organiseert ook retreats voor specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld voor leiders/ondernemers. Als deze gepland staan vind je deze bij het overzicht hieronder. Kijk voor actuele data en retreats altijd even op deze pagina, we voegen gedurende het jaar retreats toe. Wil je in een andere periode/data? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor organisaties is het ook mogelijk retreats op maat samen te stellen. Denk aan teamontwikkeling of leiderschapsontwikkeling.

Geen vakantie, wel een intensieve coachweek met duurzaam resultaat op een comfortabele locatie
Voor opdrachtgevers/organisaties is het goed te weten dat een retreat bij Inspiring Company geen vakantie is, ook al doen de beelden op de site wellicht anders vermoeden. De deelnemers die meegaan worden deze week intensief individueel gecoacht. Door echt even helemaal weg te zijn, ook met fysieke afstand van Nederland en het thuisfront, helpen we deelnemers uit te zoomen en een shift te maken in zichzelf die leidt tot o.a. beter functioneren, meer balans, het doorbreken van ineffectieve patronen, het maken van krachtige keuzes en het realiseren van andere vooraf gestelde doelen tijdens de intake. Vergelijk het met een diepgaande persoonsgerichte training of coachtraject in Nederland.

“Een cadeau voor mezelf”
Iedere retreat is weer uniek en wordt door deelnemers ervaren als “een echt cadeau voor mezelf”. We maken er samen een inspirerende, waardevolle en bijzondere week van! Wil je bellen voor meer informatie, je aanmelden of een afspraak plannen om een maatwerk-retreat voor je organisatie te bespreken? Neem gerust contact op met Paulien door te bellen of mailen: 06 1900 7720 of info@inspiringcompany.nl.

Onze retreats

Retreats
2 augustus 2021

Vlieland

Vlieland - 17, 18, 19…
Retreats
3 augustus 2021

Frankrijk

Frankrijk - 16 t/m 23…
Retreats
2 november 2021

Individuele mini-retreat of stiltedag in Terwolde

Individuele mini-retreat of stiltedag in Nederland…

Laat je ook inspireren door producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie