Retreat of retraite betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Vrij vertaald gaat het om je weer bewust te worden van je ware essentie, van je werkelijke potentieel en jezelf écht te gaan zien en erkennen. Het is het thuiskomen bij jezelf en van daaruit je leven gaan leven. Met een passie voor het organiseren en begeleiden van retreats en dit potentieel in jou aan te spreken, reik ik je unieke, eigentijdse vormen van retreats aan die plezierig, inspirerend, verdiepend, verrijkend en comfortabel zijn op een aangename plek in Europa. Op dit moment is dat vooral aan de prachtige Costa Blanca in Spanje. ‘Een écht cadeau voor mezelf’, hoor ik de deelnemers vaak zeggen.

Welke retreat past bij jou
Retreats zijn er bij Inspiring Company in verschillende soorten en maten. Wil je vooral aandacht besteden aan jouw persoonlijke groei en bewustzijnsverruiming en daarnaast me-time? Of kies je voor een retreat met juist de focus op me-time, om te genieten en op te laden, en daarnaast coaching? En wil je een retreat met 1, 2 of 4 deelnemers? Hieronder zie je de diverse retreats met de belangrijkste kenmerken op een rij. Welke past het beste bij jou?

Retreat ‘Grow & Flow’

 • Als diverse vragen je bezighouden, bijvoorbeeld op gebied van werk, loopbaan, relatie(s) of andere levensgebieden, en je wil de focus leggen op jouw persoonlijke groei en bewustzijnsverruiming.
 • Je wil de shift maken naar jezelf en jouw potentieel, het mooiste in jezelf aanspreken en van daaruit gaan leven.
 • Dagelijks individuele coaching/training en soms ontstaat er een moment dat we met z’n drieën (met de andere deelnemer) uitwisselen over een thema (soms een rustdag halverwege voor integratie).
 • Naast de coaching is er voldoende tijd en ruimte om deze op een aangename wijze in te vullen, denk aan een massage, relaxen aan het zwembad of in een kleine baai bij de zee, een prachtige wandeling langs de kust, sporten of een andere aangename invulling.
 • Er is geen strak, vastomlijnd programma, de invulling ontstaat geheel in onderlinge afstemming en flow.
 • Maximaal 2 deelnemers.
 • Verander niets aan dit concept, zeggen mijn klanten :).
 • Geplande weken: 9 t/m 16 maart 2024;  11 t/m 18 mei 2024 (neem gerust contact op voor andere data).
 • Klik hierboven op de gewenste data of onderaan op jouw retreat voor meer informatie.

Retreat ‘Me-time’

 • Als je vooral toe bent aan me-time.  Een week voor jezelf om te ontspannen, op te laden en te genieten. In je eigen flow kom je tot een aangename invulling van de retreat, waarbij ik jou tips kan geven en eventuele boekingen voor je kan doen.
 • Twee individuele coachsessies gericht op jouw eigen coachvragen, en twee workshops met de groep van vier deelnemers gericht op thuiskomen bij jezelf en je mooiste leven gaan leven.
 • Er zijn vele mogelijkheden voor me-time zoals massage, gezichtsbehandeling, het ontdekken van de prachtige baaien en het groene binnenland, een tocht achterop de jetski, wandelen, yoga, meditatie, creatieve bezigheden en vele sporten (eventueel les hierin) als padel, golf, golf/kitesurfen, zeilen, sup boarden, kanoën, wielrennen en zwemmen. Of misschien wil je juist helemaal niets, en de stilte in de natuur opzoeken.
 • Per deelnemer kan de invulling van de retreat er geheel anders uitzien. Jij kiest hoe je week eruit ziet, en of je vooral met jezelf wilt zijn, of een keer zin hebt om samen met een andere deelnemer iets te ondernemen.
 • Deelname met een vriend, vriendin, partner et cetera is mogelijk (je ontvangt een korting bij een gedeelde slaapkamer).
 • Extra coaching is bij te boeken.
 • Maximal 4 deelnemers (tot 6 bij gedeelde slaapkamer).
 • Geplande weken: 13 t/m 20 april 2024; 22 t/m 29 juni 2024 (neem gerust contact op voor andere data).
 • Klik hierboven op de gewenste data of onderaan op jouw retreat voor meer informatie.

Retreat ‘Me, Myself and I’
Omdat ik in het verleden soms één deelnemer had, waarbij er plek was voor twee deelnemers, kwam er als vanzelf ervaring met ‘één-op-één retreats’. Dat is precies wat sommige deelnemers heel aangenaam vonden. Veel ruimte voor coaching/training en me-time, zonder prikkels van anderen. Laat me jouw wensen weten en we maken er volledig maatwerk van: van accommodatie, locatie, duur tot invulling van de retreat. Ook een stilte-week wat bijzonder verdiepend en verrijkend is, met een aantal coach-momenten gericht op wat er bij jou gebeurt, is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op, telefoon +31 (0)6 19007720.

Wat de retreats gemeen hebben
Naast de verschillende kenmerken hebben de retreats een aantal dingen gemeen:

 • Je komt in een diepere verbinding met jezelf en tot inzichten, transformatie en helderheid.
 • Je laadt je accu op en komt meer in balans met jezelf.
 • Je geeft jezelf mooie oefeningen in het leren ontvankelijk zijn, wat gezonde zelfzorg is en hoe het is om te leven in flow. Het is de verschuiving van hard je best doen, van alles moeten, conditioneringen, en druk in je hoofd (ego-laag) naar leren ontvangen, innerlijke rust en acceptatie en vanuit een andere plek in jezelf (ziel) in beweging komen.
 • Je verblijft in een villa met zwembad op een aangename plek in de omgeving Benissa Costa, Alta Marina (tussen Valencia en Alicante) met een eigen slaapkamer en badkamer.
 • Je bent een groot deel van de retreat buiten.
 • Deelnemers ervaren de retreat als ‘een groot cadeau voor mezelf’, ‘één van de meest bijzondere, inzicht-gevende weken van mijn leven’ en andere mooie woorden die zij teruggeven. Je kunt hier meer reviews lezen van ervaringen met retreats en Inspiring Company.

Staat jouw retreat er wel tussen, maar passen de data niet? Of heb je andere vragen en wensen? Voel je vrij om contact op te nemen. We kijken samen wat er mogelijk is.

Maatwerk retreats & travels voor kleine groepen en bedrijven
Ook voor maatwerk van retreats & travels voor specifieke doelgroepen kun je bij Inspiring Company terecht. Misschien wil je als managementteam een verdere verdieping in authentiek en inspirerend leiderschap, of willen jullie het potentieel in jullie samenwerking als team verder ontplooien. Of wil je met een aantal vrienden/vriendinnen een sportieve week zoals padelweek of -weekend? Veel is mogelijk. Ik hou van maatwerk en faciliteer dit graag voor jullie. Neem gerust contact met me op om jullie wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

Welke retreat je ook kiest en we op maat samenstellen, we maken er samen een inspirerende, waardevolle en bijzondere retreat van!

Zin in een retreat?
Bel me gerust, stel jouw vragen en deel je wensen. Ook aanmelden kan telefonisch. Mijn telefoonnummer is +31 (0)6 19007720.

Kies jouw retreat

Retreats
9 maart 2024

Spanje 9 – 16 maart 2024

Retreat 'Grow & Flow' in…
Retreats
13 april 2024

Spanje 13 – 20 april 2024

Retreat 'Me-time' in Spanje van…
RetreatsUncategorized
11 mei 2024

Spanje 11 – 18 mei 2024

Retreat 'Grow & Flow' in…
RetreatsUncategorized
22 juni 2024

Spanje 22 – 29 juni 2024

Retreat 'Me-time' in Spanje van…

Laat je ook inspireren door producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie