Retreat of retraite betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Ik reik je daarbij  een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend, verdiepend, verrijkend en comfortabel is op een aangename plek in Europa. ‘Een cadeau voor mezelf’, hoor ik de deelnemers vaak zeggen.

Intentie van de retreats
De intentie van de retreats is om meer in verbinding met jezelf te zijn, je bewust te worden van je werkelijke potentieel en kracht en, last but not least, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden. Je gaat je vrij voelen om vanuit je eigen stevige fundament keuzes te maken én te werken en leven. Je maakt een innerlijke reis, die een groot effect kan hebben op hoe je je voelt ongeacht omstandigheden maar ook op je werk, je relaties en je leven in brede zin van het woord. Ik neem  je graag mee naar een ander perspectief van waaruit je jouw leven vanuit innerlijke rust en vrijheid kunt leven. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd werken en leven naar geïnspireerd werken en leven, vanuit authenticiteit. Dat is leven vanuit verbinding met je ware natuur, van binnenuit.

Individueel maatwerk
Er is plek voor maximaal vier personen, waarbij een ieder zijn of haar eigen individuele maatwerk- retreat heeft bestaande uit individuele coachsessies. In de basis zijn er geen groepssessies/-training. Natuurlijk kan het zijn dat we spontaan met het groepje bij elkaar zitten en we dieper op een thema in gaan. Dat gebeurt dan in de flow.

Ingrediënten voor succesvolle retreats
De ingrediënten voor de retreats zijn dus voornamelijk één-op-één coachsessies en tijd om tot jezelf te komen. De coachsessies vinden vaak buiten plaats, bijvoorbeeld in de tuin, tijdens een wandeling of een mooie plek in de natuur. De buitenlucht heeft een weldadig effect.

Retreats met een specifieke thema
Soms organiseer ik een retreat met een specifiek thema. Als deze retreats gepland staan vind je ze bij het aanbod hieronder. In mijn gratis Online Magazine ‘Nova vita’ kondig ik ook alle retreats aan.

Maatwerk voor bedrijven
Ook voor maatwerk-retreats voor specifieke doelgroepen kun je bij Inspiring Company terecht. Misschien wil je als managementteam een verdere verdieping in authentiek en inspirerend leiderschap of willen jullie het potentieel in jullie samenwerking als team verder ontplooien. Neem gerust contact met me op om jullie wensen te bespreken.

“Een cadeau voor mezelf”
Iedere retreat is weer uniek en wordt door deelnemers ervaren als “een echt cadeau voor mezelf”. We maken er samen een inspirerende, waardevolle en bijzondere week van! Heb je interesse? Bel me gerust, ik vertel je graag meer over de retreats. Mijn telefoonnummer is 06 19007720.

Unieke retreats

Retreats
22 september 2023

Spanje

Spanje - 22 t/m 29…
Retreats
30 oktober 2023

Spanje

Spanje - 30 oktober t/m…

Laat je ook inspireren door producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie