Helaas kunnen we op dit moment met covid nog geen retreats in Zuid-Europa organiseren. Heb je belangstelling voor een retreat? Neem dan contact met me op. De planning voor 2021 is om op  6 april en 3 juni weer retreats van één week te organiseren.

Retreat of retraite betekent ‘jezelf terugtrekken voor zelfonderzoek’. Inspiring Company biedt je een unieke, eigentijdse vorm aan die plezierig, inspirerend, verdiepend en comfortabel is. Inspiring Company ontvangt je graag op bijzondere plekken in Europa, met mooie natuur als decor.

Innerlijke reis
De intentie van de retreat is om meer in verbinding met jezelf te zijn, je bewust te worden van je werkelijke potentieel en kracht en, last but not least, helderheid te krijgen over vragen die je bezighouden. Je gaat je vrij voelen om vanuit je eigen stevige fundament keuzes te maken én te werken en leven. Je maakt een innerlijke reis, die een groot effect kan hebben op je werk, je relaties en je leven in brede zin van het woord. We nemen je graag mee naar een ander perspectief van waaruit je jouw leven vanuit innerlijke rust en vrijheid kunt leven. Je verschuift van geconditioneerd, geprogrammeerd werken en leven naar geïnspireerd werken en leven, vanuit authenticiteit. Dat is leven vanuit verbinding met je ware natuur, van binnenuit.

Individueel maatwerk
Het aanbod van Inspiring Company bestaat uit retreats in kleine groepen tot maximaal vier personen, waarbij een ieder zijn of haar eigen individuele maatwerk- retreat heeft bestaande uit individuele coachsessies. In de basis zijn er geen groepssessies/-training, tenzij die vraag ter plekke van de deelnemers komt, dan is dat zeker mogelijk.

Ingrediënten voor succesvolle retreats
De ingrediënten voor de retreats zijn voornamelijk één-op-één coachsessies met Paulien en tijd om tot jezelf en meer in verbinding met jezelf te komen. De coachsessies vinden vaak buiten plaats, bijvoorbeeld in de tuin, tijdens een wandeling of een mooie plek in de natuur. De meeste retreats zijn in het voorjaar, zomer en najaar in Zuid-Europa en tot nu toe hebben we aangenaam, zonnig weer gehad (moeder natuur geeft uiteraard geen garanties :)).

De heerlijke maaltijden, tips voor verkenning van de omgeving en logistieke ondersteuning verzorgen we ook voor jou. Daar is support voor aanwezig. De luxe van een comfortabele, ruime villa met een eigen slaapkamer en badkamer, een zwembad en veel groen rondom de villa met voldoende plekken om met jezelf te zijn maken de retreat compleet.

Retreats voor specifieke doelgroepen
Inspiring Company organiseert ook retreats voor specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld voor leiders/ondernemers. Deze staan vermeld bij het aanbod hieronder, hier vind je alle geplande retreats. Kijk voor actuele data altijd even op deze pagina, we voegen gedurende het jaar retreats toe. Wil je in een andere periode/data? Of wil je graag een individuele retreat, met alle aandacht voor jou?Neem gerust contact op, veel is mogelijk. Voor organisaties is het ook mogelijk retreats op maat samen te stellen. Denk aan teamontwikkeling of leiderschapsontwikkeling.

Geen vakantie, wel een intensieve coachweek met duurzaam resultaat op een comfortabele locatie
Voor opdrachtgevers/organisaties is het goed te weten dat een retreat bij Inspiring Company geen vakantie is, ook al doen de beelden op de site wellicht anders vermoeden. De deelnemers die meegaan worden deze week intensief individueel gecoacht. Door echt even helemaal weg te zijn, ook met fysieke afstand van Nederland en het thuisfront, helpen we deelnemers uit te zoomen en een shift te maken in zichzelf die leidt tot o.a. beter functioneren, meer balans, het doorbreken van ineffectieve patronen, het maken van krachtige keuzes en het realiseren van andere vooraf gestelde doelen tijdens de intake. Vergelijk het met een diepgaande persoonsgerichte training of coachtraject in Nederland.

“Een cadeau voor mezelf”
Iedere retreat is weer uniek en wordt door deelnemers ervaren als “een echt cadeau voor mezelf”. We maken er samen een inspirerende, waardevolle en bijzondere week van! Wil je bellen voor meer informatie, je aanmelden of een afspraak plannen om een maatwerk-retreat voor je organisatie te bespreken? Neem gerust contact op met Paulien door te bellen of mailen: 06 1900 7720 of info@inspiringcompany.nl.

Onze retreats

Retreats
14 mei 2020

Portugal

Algarve - 14 t/m 20…
Retreats
25 juni 2020

Frankrijk

Frankrijk - 25 juni t/m…
Retreats
17 september 2020

Portugal

Portugal - 17 t/m 23…
Retreats
1 oktober 2020

Retreat voor directie en hoger management

Provence - 1 oktober t/m…
Retreats
2 november 2020

Individuele mini-retreat of stiltedag in NL

Individuele mini-retreat of stiltedag in Nederland…

Laat je ook inspireren door producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie