Ervaringen van klanten

“Met de aandacht van Paulien ga je weer bloeien. Ze zorgt ervoor dat je tijdens de retreat weer in je kracht komt te staan. Ze heeft het juiste gereedschap om je te helpen. ... Paulien 'verstaat' je zonder waardeoordelen uit te spreken, wat je ook vertelt. Je weet dat je bij haar veilig bent. ... Een retreat met Paulien is een onvergetelijke ervaring in een wonderschone omgeving met wellness voor lichaam en geest (letterlijk en figuurlijk). Een ervaring die ervoor zorgt dat je opbloeit en daardoor rijker in het leven staat.”

JeannetteRetreat Zuid-Portugal

“Na een week met Paulien en Maarten in Portugal te zijn geweest sta ik weer volledig in mijn kracht. Ik voel me volledig vrij om mijn eigen keuzes te maken en dus ook dingen los te laten op basis van innerlijke gevoelens, mijn ware ik. De handvatten die ik heb meegekregen zijn enorm waardevol. Oprecht een prachtig cadeau voor mijzelf waar ik de rest van mijn leven plezier van ga hebben. Een ervaring die ik iedereen gun. Oh ja, en ze zijn allebei ook nog eens geweldig leuk en gezellig!”

PaulRetreat Zuid-Portugal

“De week (retreat) was intensief, emotioneel en enorm rijk. Het ene inzicht na het andere. Die maakten dat ik daarna in mijn werk echt dingen heb kunnen doorbreken. In het hele proces heb ik gemerkt hoe bijzonder jij bent. Je straalt een rust en onbevooroordeeldheid uit die je zelden bij iemand treft. Ik voelde me echt gezien door jou. Je bent gewoon een engel! Heel erg bedankt voor je mooie coaching!!!”

Merel

“Paulien schrijft vanuit haar hart en nodigt je op haar unieke manier uit om je eigen hart te openen. Ze geeft liefdevol en met een sprankeling krachtige inspiratie mee die je verder helpt op je weg naar verder zelfonderzoek. Precies wat je ook ervaart als je met haar samenwerkt.”

Review op Bol.comOver de Inspiratiebox 'Jezelf zijn'

“Wat een bijzondere week! Ik had vooraf nooit durven dromen dat ik dit mocht meemaken en hoeveel het me al heeft gebracht. ..... Ik heb me met warmte, liefde, zorg, rust en ruimte omringd gevoeld deze week. Daardoor heb ik de mooie stappen durven zetten en voel ik me lichter en vrijer. ... Onwijs bedankt voor al jullie goeie zorgen.”

MerelRetreat Zuid-Portugal

“Paulien heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden. Hierdoor voel ik me niet alleen een stuk zelfverzekerder en krachtiger, maar weet ik ook beter wat ik wil in het leven en laat ik me niet meer leiden door angsten en onzekerheden. Ook m'n omgeving valt op hoe zeer ik in positieve zin veranderd ben.”

JokeCoaching

“Onbetaalbaar: naar meer innerlijke rust. Deze retreat heeft mij met hele liefdevolle en eenvoudige technieken geleerd hoe het is om diep van binnen 'te zijn', te voelen en los te laten. Ik was er ingegaan met een aantal vragen en kom er uit met meer dan antwoorden daarop. Paulien laat intiutief gebeuren wat nodig is. Ter plaatse in de zon op de meest prachtige stranden. Ik ga zeker weer, het was het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven. En je (innerlijke) reis is nooit ten einde.”

MarikeRetreat Sardinie

“Een prachtige doos met inspiratie! Heel mooi vormgegeven met mooie foto's en heldere teksten. Zo af en toe pak ik een inspiratiekaart en lees ik de bijbehorende tekst. Het is echt verrassend wat je dan tegenkomt. Alsof het zo moet zijn. Het geeft mij inzicht in situaties en mezelf. Al met al een heel mooi cadeau voor jezelf of iemand anders.”

Review op Bol.comOver de Inspiratiebox 'Jezelf zijn'

“Het was een magische week....”

EdwinRetreat Zuid-Portugal

“Deze week heeft me meer gebracht dan twee jaar psychotherapie...”

JeannetteRetreat Zuid-Portugal

“Lieve Paulien, ik had het niet door, maar wat zat ik op een hard rijdende trein. Je hebt wat werk aan me gehad, maar hebt me van de trein af kunnen krijgen. Jouw vragen en voorgehouden spiegels maakten een hoop bij mij los. Je hebt ervoor gezorgd dat ik durf los te laten. ... Ik geniet van de reis en hebt vertrouwen. Dankjewel voor jouw rust en inspiratie!!”

ChantalCoaching

“Ik ben erg enthousiast over het Inspiratie- & Werkboek, het zit inhoudelijk goed in elkaar. Helder en praktisch beschreven, waardoor het heel werkbaar is. Daarnaast is de vormgeving prachtig, het is dan ook een plezier om dit boek in handen te hebben.”

GerdaLezer Inspiratie- & Werkboek

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie