was successfully added to your cart.

Winkelmand

Masterclass Leiderschap & transformatie – 22 april 2022

Deze sterk transformerende tijd is voor velen best uitdagend. We groeien naar een ander level. Niet met kleine verander-stapjes, maar met een enorme sprong naar het onbekende. Hoe geef je nu leiding in deze intense, sterk transformerende  tijd?

Uitdagingen in je buiten- en binnenwereld
Gisteren nog sprak ik een leidinggevende met aardig wat uitdagingen: veel ziekte onder medewerkers, personeelstekort, extreem lange levertijden van materialen, planningen die steeds bijgesteld moeten worden, opdrachtgevers die geen begrip hebben als projecten niet op tijd gerealiseerd worden, grote financiële verliezen door prijsstijgingen, et cetera. En los van al deze uitdagende factoren die je als leidinggevende in je buitenwereld kunt ervaren, in jezelf gebeurt er misschien ook het nodige. Denk aan gedragspatronen die niet meer werken, moeheid, onzekerheid waar het heen gaat, een down gevoel, triggers op het werk of  in de privésfeer, zoekende naar zingeving en zo meer.

Met meer gemak transformeren
Terug naar hoe het was is geen optie. Of we willen of niet, we worden voortgestuwd in transformatieprocessen, zowel op individueel als team-/organisatieniveau, én als samenleving en op wereldniveau. Als je know how hebt van deze transformatieprocessen en over de benodigde bekwaamheden beschikt, is het een stuk makkelijker en voel je je meer ontspannen om er zo soepel mogelijk in mee te bewegen en in je rol als leidinggevende er bewust vorm aan te geven. Daarom nodig ik je graag uit voor deze Masterclass!

Masterclass vrijdag 22 april 2022
Wil je jouw know how en bekwaamheden uitbreiden op het gebied van leiderschap & transformatie? Wees dan welkom bij de Masterclass die ik op vrijdag 22 april a.s. organiseer.

De dag krijgt mede vorm door de thema’s en vragen die bij jou/jullie als deelnemer leven. Denk aan onderwerpen als:

  • wat is transformatie, fasen in transformatieprocessen, omstandigheden creëren voor succesvolle transformatie
  • inzicht in kosmische wetten (die we niet op school geleerd hebben) en het grote belang ervan bij transformatie en leiderschap
  • transformatie voor jou persoonlijk
  • leidinggeven aan medewerkers en teams/organisatie die transformeren
  • perspectieven en tools/handvatten om in je dagelijkse praktijk toe te kunnen passen
  • ontwikkelen van meesterschap in jouw leiderschap: het leren denken, voelen en handelen in termen van energie/frequenties; een belangrijke sleutel voor succes
  • casuïstiek: hoe om te gaan met alle uitdagingen die je dagelijks tegenkomt

Om de kern van transformatie goed te kunnen vatten zoomen we eerst uit. Daarna zoomen we weer in, waarbij je leert om uitgezoomd in de dagelijkse hectiek aanwezig te zijn, te zien wat er gaande is, en de juiste omstandigheden weten te creëren om transformatieprocessen te laten plaatsvinden.

Het gaat om bewustzijnsverruiming, steeds meer zien ‘hoe het spel gespeeld wordt’, weer werkelijk met jezelf in contact komen en je potentieel weer ontdekken en benutten. We gebruiken vaak maar een beperkt deel van onze oneindige mogelijkheden. Als je de ‘ins en outs’ kent kun je ook medewerkers en jouw team/organisatie faciliteren bij hun transformatie.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers.

Misschien heb je eigenlijk geen tijd met al die uitdagingen iedere dag weer…. Toch zou ik je agenda vrijmaken want deze dag kan je veel moois brengen :)!

Ben jij er 22 april bij?
Stuur me een mail, info@inspiringcompany.nl, of bel gerust om eerst telefonisch kennis te maken, 0619007720 .

Datum: vrijdag 22 april
Tijd: 09.30 – 17.00 uur
Locatie: Terwolde
Prijs: € 249,- excl. BTW

 

Paulien
23 maart 2022

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie