was successfully added to your cart.

Winkelmand

Masterclass – Een reis naar de mooiste versie van jezelf

Ontdek de sleutels naar innerlijk geluk, kracht en de magie van het leven.

Met deze Masterclass reikt Paulien je een kompas aan om ‘de mooiste versie van jezelf’ te realiseren. Die mooiste versie van jezelf is er allang, maar sluiers van onwetendheid kunnen jouw ware aard verhullen. Het gaat over je weer bewust worden van je ware aard en van hieruit gaan leven, werken en in verbinding zijn met de mensen en wereld om je heen. Dat vraagt om een shift, een verandering van perspectief. Het is vanuit een andere plek in jezelf aanwezig leren zijn, vanuit je hart, en alles doorzien wat niet echt is in jezelf. Je maakt je vrij van identificatie met de ik die je denkt te zijn, die aangestuurd wordt door overtuigingen, emoties, patronen en dergelijke. Je vindt dan in jezelf wat je bewust of onbewust buiten jezelf aan het zoeken was. Je ontdekt bijvoorbeeld geluk, Liefde, kracht, vrijheid, vreugde, passie, balans en nog veel meer ín jezelf. Als je dit in jezelf vindt en voelt leidt dat tot andere ervaringen in jouw buitenwereld. Zo binnen zo buiten. Wie angstig is ontmoet angst in zijn/haar buitenwereld. Wie liefdevol is ontmoet liefde in zijn/haar buitenwereld. Wie zelfvertrouwen en vertrouwen in de ander en het leven heeft wordt hier in zijn/haar buitenwereld in bevestigd. De verandering begint niet buiten jou, maar ín jou. Onze kracht en mogelijkheden zijn ongekend, als we het willen en kunnen zien. Het is aan jou en mij. We mogen de verandering zijn die we in de buitenwereld willen zien.

‘Be the change you wish to see in the world’ – Mahatma Gandhi

Deze Masterclass van één middag geeft je inzichten, inspiratie, energie en concrete handvatten om jouw ware aard en de magie van het leven te ontdekken. Paulien deelt eigen ervaringen, do’s and dont’s en ‘the highway to inner happiness’ 🙂

Data 2022
– Vrijdag 20 mei
– Donderdag 30 juni
– Dinsdag 20 september
– Vrijdag 18 november

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Locatie: Terwolde

Prijs: € 99,- incl. BTW

Aanmelden:
In de shop kun je je aanmelden voor deze Masterclass, let daarbij goed op de juiste datum. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers zodat er ruimte is voor interactie.

Paulien is auteur van de Inspiratiebox met het boek ‘Jezelf zijn’ en van het Inspiratie- & werkboek ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’. Haar passie is om het mooiste in individuen, teams en organisaties aan te spreken.

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie