was successfully added to your cart.

Winkelmand

Sardinië – 24 september t/m 1 oktober 2022

Een retreat met Inspiring Company gaat over rust, bewustzijn en transformatie. Iets doen wat werkelijk helpt, met mooie natuur als decor. Het is geen vakantie, maar werkt zeker ontspannend. Deze ontspanning gecombineerd met individuele begeleiding geven je de mogelijkheid om in je persoonlijke groei mooie stappen vooruit te maken. Met hernieuwde energie ga je weer naar huis.

“Ik heb me met warmte, liefde, zorg, rust en ruimte omringd gevoeld deze week. Wat een rijk gevoel. Daardoor heb ik de mooie stappen durven zetten en voel ik me lichter en vrijer.” – Merel

Informatie Retreat

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze retreat op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië. Sardinië heeft zo veel moois te bieden en in combinatie met de individuele coaching zijn alle ingrediënten aanwezig om er een bijzondere week van te maken! Een week waarin je meer bij jezelf zal komen en die stappen zet die nu van belang zijn in jouw persoonlijke groei. Je bent met maximaal drie andere deelnemers zodat ik maatwerk voor jou kan garanderen. Vooraf inventariseren we jouw wensen en doelen. Misschien herken je iets van het volgende:

  • je hebt het gevoel vast te lopen, bijvoorbeeld in werk, privé of in relaties en je zoekt naar wat en hoe dan wel,
  • je merkt dat je ‘oude’ leven niet meer werkt en wil de shift maken naar een nieuw begin,
  • je wilt een nieuwe stap in je loopbaan maken,
  • je wilt je leven een andere wending geven,
  • je wilt een burn-out, bore-out of stressvol leven achter je laten en komen tot een andere manier van werken en leven die beter bij je past,
  • je wilt vrij komen van patronen, overtuigingen en emoties zodat er ruimte komt voor jouw potentieel en kracht,
  • je wilt reflecteren op jouw wijze van leiderschap of ondernemerschap en deze transformeren naar een ander level,
  • je voelt een verlangen om meer in verbinding met jezelf te zijn, tot jezelf te komen,
  • je voelt een verlangen naar meer balans in je leven, naar innerlijke rust en vrijheid of anderszins …

Wat je vragen of verlangens ook zijn, door de verschuiving te maken van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en authentieke kracht. Bij je pure ik. Je verschuift van leven vanuit conditioneringen en programmeringen naar een geïnspireerd en bezield leven. Meer in contact met jezelf en een leven meer in lijn met wie je bent.

Deze week is er ook volop ruimte voor jezelf en het ervaren van de schitterende omgeving: de prachtige strand, de Italiaanse sfeer van ‘il dolce far niente’, lekker eten, wandelen, een ligbed aan het zwembad … net wat je wilt.

Kortom: een week van bewustwording, persoonlijke groei, inspiratie, ontspanning en genieten op een bijzonder mooie plek. Thuiskomen bij jezelf. Ga je mee?

Er kan deze week veel in beweging worden gebracht, wat zo z’n effect kan hebben na de retreat. Soms vinden deelnemers het fijn om na de retreat na verloop van tijd nog eens een coachsessie te plannen, wanneer je bepaalde dingen in je dagelijks leven aan het veranderen of integreren bent. Een extra sessie is altijd mogelijk.

De locatie voor deze retreat het prachtige eiland Sardinië. We hebben een mooie villa met privé zwembad op een mooie plek in de natuur tot onze beschikking. De villa is ruim opgezet en heeft een grote tuin zodat er genoeg ruimte is om je terug te trekken.

De prijs voor deze geheel verzorgde week is € 3.495,-. Deze prijs is voor organisaties excl. BTW en voor particulieren incl. BTW. Bij deze prijs is inbegrepen:

Voor dit programma zijn vier plekken beschikbaar.

Het vervoer is exclusief en regel je zelf. Samen met andere deelnemers reizen is uiteraard ook een goede optie.

De reis gaat bij minimaal 3 deelnemers door.

Na aanmelding voor deze reis ontvang je een bevestiging hiervan en een factuur.  Een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering regel je zelf.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bekijk alle retreats

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie