was successfully added to your cart.

Winkelmand

Retreat ‘Grow & Flow’ in Spanje van 9 t/m 16 november 2024

Deze retreat ‘Grow & Flow’ gaat over rust, uitzoomen, bewustzijnsontwikkeling en inspiratie. Tijdens deze week staat jouw persoonlijke groei centraal, op een comfortabele plek en met een mooie omgeving als decor. Een week gericht op het verhogen van jouw welzijn en levenskwaliteit, met een individueel programma dat in de flow ontstaat.

“Ik heb me met warmte, liefde, zorg, rust en ruimte omringd gevoeld deze week. Wat een rijk gevoel. Daardoor heb ik de mooie stappen durven zetten en voel ik me lichter en vrijer.” – Merel

Informatie Retreat

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze retreat aan de Costa Blanca in Spanje. Een week om bij jezelf te komen en tijd te nemen voor persoonlijke groei. Om persoonlijke groei te realiseren heb je deze week meerdere individuele coachsessies. Deze individuele coachsessies zijn gericht op jouw persoonlijke vragen. Misschien herken je jezelf in één van de onderstaande of soortgelijke vragen en wensen:

 • je hebt het gevoel vast te lopen, bijvoorbeeld in werk, privé of in relaties en je zoekt naar wat en hoe dan wel,
 • je wilt een nieuwe stap in je loopbaan maken,
 • je wilt je leven een andere wending geven,
 • je wilt een burn-out, bore-out of stressvol leven achter je laten en komen tot een andere manier van werken en leven die beter bij je past,
 • je wilt vrij komen van patronen, overtuigingen en emoties zodat er ruimte komt voor jouw potentieel en kracht,
 • je wilt reflecteren op jouw wijze van leiderschap of ondernemerschap en deze transformeren naar een ander level,
 • je voelt een verlangen om meer in verbinding met jezelf te zijn, tot jezelf te komen,
 • je voelt een verlangen naar meer balans in je leven, naar innerlijke rust, vreugde, vrijheid of anderszins …

Wat je vragen of verlangens ook zijn, door de verschuiving te maken van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent, kom je bij jouw eigen antwoorden, potentieel en kracht. Je verschuift van een geconditioneerd, geprogrammeerd leven naar een geïnspireerd, bezield en authentiek leven.

Tijdens deze retreat is er ook voldoende vrije ruimte voor jezelf en het ervaren van de omgeving: de natuur, de mooie baaien, de sfeer, lekker eten, wandelen, een ligbed aan het zwembad, yoga, massage, gezichtsbehandeling, sporten (padel, golf, golf/kitesurfen, zeilen, wielrennen et cetera) net wat je wilt.

Kortom: een week van bewustwording en persoonlijke groei, inspiratie, ontspanning, opladen en genieten op een bijzonder mooie plek. Tijdens een telefonische intake vooraf bespreken we jouw wensen om er een waardevolle retreat van te maken.

Bienvenido a España!

De locatie voor deze retreat is aan de Costa Blanca in Spanje is in de omgeving van Benissa/Moraira. We hebben een mooie villa met zwembad tot onze beschikking met in de directe omgeving prachtige baaien, zee en bergen. De temperaturen zijn vaak aangenaam in Spanje, wat maakt dat je een groot deel van de week waarschijnlijk buiten zal doorbrengen.

Je hebt heerlijk een eigen slaapkamer en badkamer. De villa is verder ruim opgezet en heeft ook buiten diverse zitjes, dus er is altijd ruimte om je terug te trekken. Zo kun je de aandacht bij jezelf houden wanneer je dat wilt.

De prijs voor deze geheel verzorgde retreat is € 3.250,- excl. BTW voor organisaties (voor particuliere klanten inclusief BTW). Mocht je als medewerker een persoonlijk ontwikkel-budget hebben en het bedrag willen splitsen in twee delen en twee aparte facturen, bijvoorbeeld een deel voor coaching en een deel voor accommodatie/maaltijden, dan is dat mogelijk.

Inclusief bij deze geheel verzorgde, luxe retreat is:

 • 7 overnachtingen van 9 t/m 16 november 2024 (9 en 16 november zijn reisdagen)
 • Verblijf in een luxe villa met zwembad
 • Eigen slaapkamer en badkamer
 • Alle dagen inclusief ontbijt, lunch en avondeten
 • Gehele week individuele coachsessies en begeleiding
 • Transfer van en naar luchthaven in Spanje (Alicante is de meest dichtbij gelegen luchthaven)
 • In de basis is geen eigen vervoer nodig, ik breng je naar plekken waar jij wilt zijn in de directe omgeving (massage, sport-activiteiten, et cetera); uiteraard is een huurauto een optie als je je helemaal vrij wilt bewegen
 • Telefonische/online intake en kennismaking vooraf

De retreat is exclusief:

 • Heen -en terugreis (vlucht/trein/auto). Alicante is de meest dichtbij gelegen luchthaven.
 • Extra activiteiten als massage, sport-activiteiten et cetera. Voorbeelden van tarieven: energetische massage € 45,-, padelles ongeveer € 10,- a € 15,- voor een uur in een groepje, gezichtsbehandeling € 65,-. Ik kan deze extra activiteiten vooraf of tijdens de week voor je boeken.
 • Een eventuele reis-/annuleringsverzekering

Voor dit programma zijn twee plekken beschikbaar.Je kunt je hieronder aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Bekijk alle retreats

Laat je ook inspireren door de ‘Inspiratiebox Jezelf zijn’ met o.a. een boek gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie