was successfully added to your cart.

Winkelmand

Vandaag lanceer ik het online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf!

Soms is het tijd voor een feestje en mooie resultaten te vieren. Zo voelt dat vandaag voor mij. De laatste tijd heb ik met veel aandacht en liefde het online programma ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’ leven in geblazen. Als basis heb ik het Inspiratie- en werkboek ‘Een reis naar de mooiste versie van jezelf’ gebruikt, die voor 2021 ook als kalender beschikbaar was. Ik ben dit verder uit gaan breiden, ondermeer met vele video’s. En vandaag is het zover dat ik dit online programma kan lanceren!

ACTIE
Om te vieren dat dit nieuwe online programma vanaf 15 december beschikbaar is nodig ik 10 klanten uit die in december 2021 dit programma bestellen, om gratis deel te nemen aan één van de twee Masterclasses in Terwolde, die ik organiseer op de middag van 3 en 4 februari 2022! Laat je me na jouw bestelling per mail weten of je hiervoor in aanmerking wilt komen? Mailen kan naar info@inspiringcompany.nl.

Mijn intentie met dit online programma is om zo veel mogelijk mensen te bereiken die nóg meer in hun eigen kracht willen gaan staan. De shift maken van wie je denkt te zijn naar je ware aard, je authentieke zelf, is zeer de moeite waard en brengt je zo veel moois! Dat is wat ik iedereen gun die hier voor open staat.

Ik wens je een mooie dag!

Paulien
15 decembers 2021

Laat je ook inspireren door de producten van Inspiring Company gericht op het vrijmaken van potentieel en kracht.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kun je op onderstaande contact-button klikken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen: 0619007720 of mailen naar info@inspiringcompany.nl

Informatie